Skip to main content
husforsikring

Kaskoforsikring af hus – Få tilbud på kaskoforsikring af hus

Kaskoforsikring af dit hus – Find en billig dækning

Selvom en kaskoforsikring på dit hus ikke er et lovkrav, er den vigtig at have i tilfælde af, at der opstår skader af bygningsmæssig natur. Så dækker din forsikring og ikke dig. Læs her mere om kasko- og husforsikring, hvilken dækning du kan forvente som husejer, og hvordan du indhenter tre uforpligtende tilbud. Beregn pris, og få en forsikring der er billig, og som matcher dit hus.

Hvorfor skal mit hus kaskoforsikres?

Mange husejere vælger at dække deres hus under en kaskoforsikring. På den måde er de nemlig dækket, hvis der opstår skader på bygningen f.eks. ved storm, efter insektangreb eller ved skader, der opstår pludseligt.

Denne dækning vil oftest være billigst for dig, hvis der sker skader på dit hus eksempelvis i forbindelse med storm. For så er det nemlig forsikringsselskabet og ikke dig, der betaler regningen. Bygningsmæssige skader er aldrig billige, og det kan være en hårdt belastning selv at skulle dække omkostningerne.

En husforsikring er ikke lovpligtig, dog kan banken kræve, at du forsikrer dit hus, hvis du vil optage lån.

Hvad dækker kaskoforsikring af hus? 

Som nævnt dækker kaskoforsikringen af dit hus, hvis der opstår skader på bygningen. Du kan aldrig gardere dig helt mod disse skader, hvorfor den er rigtig god at have, hvis uheldet er ude. Vær opmærksom på, at din dækning kun er valid, så længe du selv passer godt på dit hus.

Som supplement til kaskoforsikringen kan du udvide din husforsikring og få en dækning, der dækker en lang række skader. Du kan blandt andet lave en dækning for udvidet vandskade, så du er sikret, hvis f.eks. din vaskemaskine lækker vand, eller du får kloakvand i kælderen. Derudover kan du også udvide husforsikringen til dine udendørs arealer.

Indhent tilbud og få en billig dækning

På FindForsikring.dk kan du indhente tre tilbud, helt uforpligtende. Alt det kræver er, at du udfylder en simpel formular med dine oplysninger, hvorefter der indhentes tre forskellige tilbud, der matcher dine behov.

Vi anbefaler samtidig, at du indhenter tilbud på flere forsikringer på én gang, hvorved du kan drage fordel af forsikringsselskabernes pakketilbud.

Det er ikke altid den forsikring, der er billigst, som er bedst. Derfor gør du klogt i at undersøge dine muligheder grundigt.

Kom i gang allerede i dag – indhent tilbud, beregn pris og få en billig dækning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *