Skip to main content
spørgsmål

En kaskoforsikring er nødvendig – Læs hvorfor her

Tegn en kaskoforsikring og undgå risiko 

Selvom en kaskoforsikring i de fleste tilfælde ikke er lovpligtig, kan den redde dig fra omkostningstunge erstatningskrav. Den dækker nemlig, hvis fx dit transportkøretøj skulle få skader. Der er mange grunde til, at forsikringen kan vise sig meget værdifuld for dig. Få her et indblik i forsikringen omfang, og hvorfor den i mange tilfælde er nødvendig, hvis du ønsker den optimale dækning.

Hvad dækker forsikringen?

En kaskoforsikring kan du blandt andet tegne på din bil, så du er dækket ind, hvis der skulle ske skader på bilen. Det gælder både skader, som opstår, mens bilen står stille, og når den er i bevægelse.

Kaskoforsikringer dækker dog en lang række genstande; også knallert, scooter, motorbåd og mange andre transportkøretøjer kan være dækket under en kasko.

Der kan være en risiko for, at kaskoforsikringen ikke dækker, hvis det bedømmes, at du f.eks. har opført dig uagtsomt. Det er en altid en god idé at undersøge de specifikke regler hos dit forsikringsselskab.

Er en kaskoforsikring nødvendig – og hvorfor?

Forsikringen er ikke lovpligtig, men alligevel et godt kort at have på lommen i en situation, hvor eksempelvis din bil får skader.

En kasko kan tilpasses, så den passer dine specifikke behov. Et godt fif er her at gøre dig helt klart, hvad det konkret er, du ønsker dækket, inden du indhenter tilbud på forsikringen. Som regel er du dækket ind, hvis både du og andre laver skader på fx din bil eller scooter. Dog varierer dækningerne fra selskab til selskab, så er du i tvivl, bør du kontakte dit forsikringsselskab.

Få tre billige tilbud

 Vil du gerne have den billigste og bedste kaskoforsikring?

Findforsikring.dk har udviklet en formular i samarbejde med forsikringsselskaberne, hvorigennem du kan indhente 3 uforpligtende tilbud fra forskellige selskaber. Du har mulighed for at sammenligne dækningerne og samtidig beregne, hvilken pris du skal betale for at få den mest optimale dækning.

Kom i gang allerede i dag – undgå den risiko, der er ved ikke at være dækket under en kasko. En kaskoforsikring er nødvendig, hvis du ønsker at være godt dækket ind.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *