Skip to main content
forsikring

Danskere har størst behov for forsikring

Sørg for at du er korrekt dækket

Nye tal viser, at Danmark forsat er indbrudstyvenes favoritsted. Sørg for, at din forsikring dækker, hvad den skal, inden du får ubudne gæster.

Ifølge en undersøgelse fra Forsikring og Pension, så oplever danskerne stadig flere indbrud end naboerne i Sverige, Norge og Tyskland. Danskerne udsættes for mellem. 3,5 og 7 gange så mange indbrud som nordmænd, svenskere og tyskere. Sidste år blev der begået 748 indbrud i Danmark pr. 100.000 indbyggere, hvilket er langt flere end i vores nabolande.

Bedre vinduer og bedre dækning

Årsagen til de mange indbrud er tilsyneladende, at danskernes døre og vinduer ikke er så godt sikret, som andre steder.

Det handler om beskyttelse af danskernes hjem. Flere politichefer har åbent meldt ud, at vejen frem er krav til døre og vinduer. Krav, der med succes er indført i Holland. Indbrudsbølgen er ikke en opgave, politiet kan løse alene. Politikerne må bakke op og stille de krav, vi ved, der virker, siger underdirektør Hans Reymann-Carlsen fra Forsikring & Pension.

Hvad betyder det for dig?

Det store antal tyverier betyder også, at du for alvor bør tage din forsikring alvorligt. Derfor bør du sikre dig, at din indboforsikring dækker som den skal. Tag eventuelt kontakt til dit forsikringsselskab og hør, om du er dækket korrekt i forhold til indbrud. Husk også, at du oftest kan få en billigere forsikring, hvis du installerer en alarm i hjemmet.

Indhent tilbud på dine forsikringer på Findforsikring.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *