Skip to main content
festival

Forsikringsselskaber dækker festivalbilletten

Dækker festivalbilletten

Det er ikke billigt at tage på festival. Festivalbilletten alene har snildt løbe op i flere tusinde kroner. Men vidste du, at du kan være heldig, at forsikringsselskabet dækker billetten, hvis du bliver syg og ikke kan komme afsted.
Billetten er i hus, og sommerfuglene begynder så småt at flyve rundt i maven. For mange danskere og særligt unge er landets festivaller en stor begivenhed. Så mange ender med at spare op for at få råd til en billet. Men som med alt andet er der ingen garantier – og det kan blive dyrt, og kan løbe op i ganske mange penge, hvis du bliver syg. Hvis eksempelvis far bliver syg, så familien på fire ikke kan komme afsted til eksempelvis Langelands Festival kommer beløbet hurtigt  op på flere tusinde kroner. Og desværre oplever flere at blive syg op til en stor festival, og for mange kan det være for sent at komme af med festivalbilletten. Nogen kan måske være heldige at sælge den – men oftest til en billigere pris. Men det er der råd for. For hos flere danske forsikringsselskaber tilbyder man nemlig at dække festivalbilletten i tilfælde af sygdom.

Få styr på rejseforsikringen

Hos flere selskaber har du mulighed for at dække dig ind gennem rejseforsikringen. Her skal du blot sørge for at være dækket i forhold til afbestilling. På den måde dækker forsikringsselskabet på samme måde, som hvis du blev syg op til en rejse. Forsikringen kan altså dække din billet, hvis du bliver for syg til at tage med på festivalen. Oftest kan du købe afbestillingsforsikringen for et år af gangen, og den koster typisk et par hundrede kroner om året. Men bliver du syg flere gange op til et stort event eller en rejse, så er forsikringen en god investering.

Mangler du tilbud på din forsikring, så prøv Findforsikring.dk.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *