Skip to main content

Hvilke forsikringer skal jeg have? Se her!

Forsikring – når du vil føle dig helt sikker

Jeg har tidligere skrevet om de lovpligtige forsikringer. Men nu vil jeg sætte fokus på de forsikringer, som du bør have – selvom de ikke er lovpligtige. Vi vil allesammen gerne finde den billigste og bedste forsikring, men forsikringsjunglen er svær at overskue. Hvis du vil have den bedste forsikringsdækning og samtidig også en billigere forsikring, så læs med her.

Alle vil gerne finde den billigste forsikringsløsning, og for nogle betyder det desværre, at de vælger at spare nogle vigtige forsikringer væk. Men når det gælder om at finde den billigste forsikringsløsning, så gælder det ikke om at spare forsikringerne væk men derimod om at finde de forsikringer, der giver dig den bedste forsikringsdækning. Hvis uheldet er ude, er den billigste løsning, at du er dækket rigtigt ind og kan regne med dine forsikringsdækninger.

Lovpligtige forsikringer

Der er selvfølgelig de lovpligtige forsikringer, som du ikke kan vælge fra. Hvis du har en bil, skal du have en lovpligtig ansvarsforsikring. Hvis du bor i ejerbolig, så skal du have en brandforsikring. Hvis du har en hund, skal du have en hundeforsikring. Men derudover er der en række forsikringer, som kan blive den billigste løsning for dig, hvis uheldet er ude.

Indboforsikring

Det er oftest en god ide at investere i en indboforsikringe. Den dækker bl.a. dine ejendele i tilfælde af fx brand, indbrud eller tyveri. Det er vigtigt, at du tjekker din indboforsikring en gang om året, så du er sikker på at indboforsikringen er opdateret i forhold til de ting, du har erhvervet dig i løbet af året.

Ansvarsforsikring

Ansvarsforsikringen hører ind under indboforsikringen, og den dækker hvis du fx forvolder skade på andre. Hvis du fx er årsag til, at andre folk kommer alvorligt til skade, så skal du måske afdrage resten af dit liv. Derfor kan ansvarsforsikringen hurtigt blive din billigste forsikring.

Ulykkesforsikringen

Ulykkesforsikringen kan hjælpe, hvis du kommer til skade eller får varige mén. Ulykkesforsikringen betyder, at du får udbetalt et engangsbeløb, som du kan bruge til at forsøde dit liv efter en skade.

Læs mere om ulykkesforsikringen her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *