Skip to main content
Spar penge: Indhent 3 tilbud på din forsikring her

Billig indboforsikring til studerende

Indboforsikringen bør være en del af budgettet – også på SU!

En undersøgelse af unges forhold til indboforsikring viser, at mange unge studerende fravælger at investere i en indboforsikring, fordi de vil spare penge. Men det er sjældent den rigtige løsning for dig som studerende – indboforsikringen kan nemlig være den billigste løsning, hvis uheldet skulle være ude.

Mange unge studerende fravælger en indboforsikring, fordi de gerne vil spare penge. Selvom indboforsikringen godt kan være billig, så er indboforsikringen en forsikring, som mange sparer væk. Ifølge undersøgelsen fra Forsikring og Pension vælger en tredjedel af de unge mellem 21 og 24 år indboforsikringen fra, mens det samme gælder for hele 60 procent af de unge på kollegier. Men i virkeligheden gør de unge sig selv en kæmpe bjørnetjeneste ved at spare indboforsikringen væk, for det kan blive rigtig dyrt, hvis uheldet er ude.

Indboforsikringen dækker ikke kun dine ting

Hvis du som andre unge studerende overvejer at skære indboforsikringen ud af budgettet, så skal du tænke dig rigtig godt om. For når du fravælger en indboforsikring, så fravælger du også din ansvarsforsikring. Det betyder, at hvis du kommer til at ødelægge andres ting eller kommer til at påføre andre skade, skal du selv betale. Det kan være så simpelt, at du kommer til at ridse en bil, cykel ind i nogen og påføre varig skade, tabe din vens mobil eller ødelægge en dyr kjole.

Foruden ansvarsforsikringen dækker indboforsikringen selvsagt dit indbo. Det betyder, at hvis din computer bliver stjålet efter et indbrud i dit kollegium eller din cykel eller mobiltelefon bliver stjålet i byen, så kan du få hjælp gennem indboforsikringen. Har du derimod ikke nogen indboforsikring, skal du selv betale for det hele – også bilen du ridsede og computeren du fik stjålet, og så kan SU’en hurtig ryge.

Der er altså ikke nogen grund til at spare på indboforsikringen, tværtimod – så skal du sørge for, at du er dækket ordentlig ind.

Sådan får du en billig indboforsikring til studerende

Findforsikring.dk anbefaler vi altid, at du indhenter tilbud fra flere forsikringsselskaber, og at du samler dine forsikringer hos samme forsikringsselskab. På den måde har du mulighed for at opnå store besparelser. Dette kan du nemt gøre ved at udfylde vores formular her på siden. Held og lykke med tilbuddene.

Bedømmelsesoversigt

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget godt0%
Gennemsnitlig0%
Mindre godt0%
Dårligt0%

Gennemgå denne artikel nedenfor

Artikel anmeldelser

There are no reviews yet. Be the first one to write one.