Skip to main content
mopedforsikring

Ansvarsforsikring på moped – Læs om ansvarsforsikringer til mopeds

Få en billig pris på din ansvarsforsikring til moped

Her på siden kan du indhente og sammenligne tilbud på din ansvarsforsikring på moped. Unge og studerende kan finde en billig pris, som passer ind i det stramme budget. Du kan her læse mere om hvorfor det er vigtigt, at du er dækket af en ansvarsforsikring.

Hvorfor skal du have en ansvarsforsikring?

Som ejer af en moped er det lovpligtigt at tegne en ansvarsforsikring, og som ung eller studerende sikrer du dig mod at skulle betale høje beløb for de eventuelle skader, du laver. Og det er netop hvorfor, det er en god idé at være dækket ind. Hvis du skulle komme til at lave skader på andre personer, kan det i værste tilfælde komme til at løbe op i et meget højt beløb. Dette er blandt andet én af de mange grunde til, at forsikringen er vigtig at have. En ansvarsforsikring dækker således de skader, du pådrager andre personer eller andres genstande med din moped.

Hvornår er du dækket – hvornår er du ikke? 

Vær dog opmærksom på, at forsikringen ikke gælder, hvis der er tale om en moped, du har lånt eller lejet. Så står du nemlig selv til ansvar for at betale erstatningskravet. Det er kun, hvis der er tale om dit eget køretøj, at du som sikret friholdes mod at betale erstatningskravet – det håndterer forsikringsselskabet. 

Få et godt tilbud på din ansvarsforsikring til moped

Alle – også unge eller studerende uden et stort rådighedsbeløb – har hos FindForsikring.dk mulighed for at indhente tre tilbud på ansvarsforsikringen til moped fra tre forskellige forsikringsselskaber. Sammenlign de forskellige tilbud, så du er sikker på at finde en ansvarsforsikring til din moped, som er billig, og som samtidig lever op til de krav, du har.

Så kom i gang i dag med at udfylde formularen – så modtager du dine tilbud inden for 1-3 dage.

Når pris er en vigtig faktor for dig, så sammenlign dem efter modtagelse og få et overblik over, hvad de forskellige forsikringsselskaberne kan tilbyde dig. Vælg den dækning, der giver dig den bedste dækning til den bedste pris.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *