Skip to main content
forsikring i norge

Ansvarsforsikring i Norge – Læs om ansvarsforsikring i Norge her

Sådan dækker din ansvarsforsikring i Norge

Vidste du, at din ansvarsforsikring dækker i udlandet? Tjek dine forsikringer, inden du drager på ferie Norge.

Penge, pas, papir – og ikke mindst forsikringspapirer bør få et gennemsyn, før du rejser til Norge. Din ferie bliver nemlig ikke billig af ikke at have styr på ansvarsforsikringen. Selvom du måske sparer forsikringspræmien, kan regningen, hvis uheldet er ude, hurtigt blive større end prisen på en tur rundt om jorden.

Findforsikring.dk guider dig her til, hvad din ansvarsforsikring dækker på en rejse til Norge.

Det dækker din ansvarsforsikring i Norge

De forsikringer, du har tegnet herhjemme, dækker i de fleste tilfælde også, når nu rejser til et andet EU-land. Men selvom Norge ikke er medlem af EU, dækker din ansvarsforsikring stadig i Norge.

Det vil sige, at din ansvarsforsikring, der dækker, hvis du forvolder personer eller ting skade, gælder i Norge.

Det dækker din ansvarsforsikring ikke i Norge 

Du skal være opmærksom på, at flere forsikringsselskaber kan have regler om, at din ansvarsforsikring ikke dækker, hvis du lejer et køretøj i udlandet. Derfor bør du altid sikre dig, at det køretøj, du lejer på en ferie i Norge, har en ansvarsforsikring.

Hvis du er i tvivl om, hvilken dækning din ansvarsforsikring tilbyder, er det en god idé at kontakte dit forsikringsselskab, før du rejser.

Få et godt tilbud på ansvarsforsikringer

I Danmark er det lovpligtigt at have en ansvarsforsikring, hvis du ejer et motorkøretøj eller har en hund. Men selvom du hverken skulle være hunde- eller bilejer, er det alligevel en god idé at tegne en ansvarsforsikring. Hvis du i forvejen har en indboforsikring, har du højst sandsynligt også en ansvarsforsikring, da de oftest er inkluderet i en indboforsikringen.

Har du ikke en ansvarsforsikring, kan det være en rigtig god idé at undersøge markedet før et endeligt køb, og før du drager på rejse. Det kan nemlig sikre dig en billig pris på din ansvarsforsikring.

Hos Findforsikring.dk kan du gratis få tilbud fra 3 forskellige forsikringsselskaber.