Skip to main content
katteforsikring

Ansvarsforsikring til kat – Få tilbud på en billig katteforsikring

Pas på din kat med en billig katteforsikring

Katteforsikringer er ikke ligeså udbredte som hundeforsikringer. Dog er den god at have, hvis din kat skulle blive syg og have brug for behandling. Her på siden kan du indhente 3 uforpligtende tilbud på katteforsikringer. Derved kan du beregne, hvilken pris du skal betale for at få den optimale forsikring til din kat.

Hvad dækker en katteforsikring?

Forsikringen dækker, hvis din kat skulle blive syg eller få en skade. Vær dog opmærksom på, at dækningerne varierer fra selskab til selskab. Du bør derfor gøre sig klart, hvad du ønsker din katteforsikring skal dække. FindForsikring.dk stiller en tilbudsformular til rådighed til dig, der gerne vil undersøge markedet for katteforsikringer. På den måde kan du også opnå en god forsikring til en billig pris.

Hvorfor skal jeg tegne en ansvarsforsikring til min kat?

En ansvarsforsikring til din kat er modsat en ansvarsforsikring til hund ikke lovpligtig. Reglerne omkring katteforsikringer er en anelse slørede i forhold til hundeforsikringer, som er meget klart beskrevet i hundeloven. Mange katteejere vælger dog at tegne en katteforsikring, der f.eks. dækker, hvis deres kat bliver syg og skal behandles over en længere periode. Således sikrer du, at din kat får den bedste behandling uden store omkostninger fra din side.

Sammenlign tilbud og pris

Er du ikke helt klar over, hvilken katteforsikring du skal vælge, kan du på FindForsikring.dk indhente 3 forskellige tilbud. Du modtager dine tilbud inden for 1-3 dage. Sammenlign herefter, og find ud af hvilken pris du skal betale for at få den mest optimale dækning. Prisen afhænger desuden også af kattens alder, race mm.

Vi anbefaler, at du kommer i gang allerede i dag, så du kan sikre din kat under sygdom og uheld. Udfyld formularen, indhent 3 tilbud og få en billig pris på din ansvarsforsikring til kat!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *