Skip to main content

Rejseforsikring og den dyre sygdom

Rejseforsikring – så dyrt er det at blive syg

Det er langt fra alle lande, der har samme sundhedssystem, som det vi danskere er bekendt med, og derfor er det også vigtigt, at vi sørger for at tegne en rejseforsikring, når vi rejser ud.

Det er langt fra billigt at komme på hospitalet eller blive tilset af en læge i udlandet, og særligt hvis du rejser uden for Europa. Det kan snildt løbe op i flere hundrede tusinde kroner, hvis du virkelig har behov for pleje og medicinsk behandling.

Særligt er det en dyr fornøjelse at blive syg i USA, hvis rejseforsikringen ikke er på plads. Det viser en undersøgelse fra SOS International.

Sygesengen er dyr uden rejseforsikring

Hvis du har behov for alvorlig og intensiv lægebehandling i New York og ender på en intensiv afdeling, så koster det mellem 74.000 og 97.000 kroner pr. døgn.
Californien og Florida er lidt billigere, når de handler om sygepleje. Her slipper du for 40.000 kroner pr døgn
Opstår der problemet med helbredet, mens du befinder dig på Hawaii eller i Canada, så kan du også godt regne med, at du skal tære lidt på opsparingen. Her betaler du 46.000 – 48.00 kroner pr. hospitalsnat

Der er også steder i Europa, hvor regningen kan sætte dig betydeligt tilbage. I Tyskland og Frankrig sniger priserne sig på 44.000 til 57.000 kroner pr døgn på intensivafdelingen.

Bortset fra Danmark, så er det ultimative billigste sted, du kan opholde dig, når sygdommen sætter ind – Thailand, Vietnam og Indonesien. Her skal du ’bare’ af med omkring 11.000 pr indlagt døgn.

Undersøgelsen er fra 2009, men det forventes ikke, at priserne er blevet lavere.

Hos Findforsikring.dk minder vi dig om, at det er bedre have en forsikring, du ikke får brug for – end at få brug for en forsikring, du ikke har…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *