Skip to main content

Indboforsikring og tyveri af smartphone

Indboforsikring hjælper, når telefonen er stjålet

Indboforsikringen kan oftest være din redning, når du får stjålet din smartphone. Særligt for de unge kan det være en god løsning, fordi de oftest får stjålet telefonen. Desværre har flere af de unge ingen indboforsikring, og det er alt andet end den billigste løsning at spare indboforsikringen væk. Læs her om tyveri af smartphone.

Der er sket en enorm stigning i antallet af stjålne mobiltelefoner i de seneste år, og det er ikke småpenge, der skal til for at erstatte dem. Men for mange af de unge er der desværre ingen hjælp fra forsikringen. Det skyldes ikke, at forsikringen ikke vil dække tyveri, men derimod at rigtig mange unge har valgt at spare forsikringen væk.

Indboforsikringen bliver sparet væk

Forsikring, indboforsikring, ansvarsforsikring – mange unge gider ikke forholde sig til forsikringer. De er et kompliceret emne at forholde sig til, og for mange er det blot en ekstra udgift. De unge er oftest studerende, og for mange betyder det, at de må klare sig for på et mindre budget. Derfor vælger mange desværre at spare indboforsikringen væk – og det er altså en farlig løsning.

Selvom det umiddelbart kan virke som den billigste løsning at spare forsikringen væk, så kan det lynhurtigt blive den dyreste. Foruden dækning af tyveri, brand og vandskader indeholder indboforsikringen oftest også en ansvarsforsikring, som kan hjælpe, hvis du skader andre eller deres ting. På den måde kan indboforsikringen hjælpe i flere situationer.

Ingen hjælp ved uagtsomhed

En forsikring har dog også sine begrænsninger. Det er vigtigt at huske, at ligegyldigt hvor godt du er dækket ind, så kan forsikringen ikke hjælpe dig, hvis du handler ved grov uagtsomhed. Det kan blandt andet betyde, at du få svært at ved at få erstatning, hvis du har efterladt din telefon på et bord, mens du er på toilettet, eller hvis du taber telefonen ud af lommen på en bytur

Læs mere om studerende og forsikring her

Hos Findforsikring.dk minder vi dig om, at det er bedre have en forsikring, du ikke får brug for – end at få brug for en forsikring, du ikke har.

Få den billigste indboforsikring her – Indhent gratis 3 tilbud og vælg det billigste!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *