Skip to main content

Billig Rejseforsikring – Få overblik over forsikringen

Rejseforsikringer – her er de

Som med det meste på forsikringsområdet, kan det være svært at gennemskue de forskellige rejseforsikringer. Der er nemlig mange forsikringer at vælge imellem.Som med det meste på forsikringsområdet, kan det være svært at gennemskue de forskellige rejseforsikringer. Der er nemlig mange forsikringer at vælge imellem.

Som med det meste på forsikringsbranchen, kan det være svært at gennemskue de forskellige rejseforsikringer. Der er nemlig mange forsikringer at vælge imellem. Hos Findforsikring.dk har vi kigget lidt på, hvordan de forskellige rejseforsikringer dækker. Du skal dog være opmærksom på, at forsikringernes dækninger kan variere fra selskab til selskab.

Forsikringsselskaberne kan altid assistere dig, hvis du er i tvivl om noget. Nogle gange kan du allerede være forsikret gennem andre forsikringer.

Rejseforsikring

Rejseforsikringen dækker blandt andet sygdom, eftersøgning og redning, ødelagt ferie, hjemtransport, tandlæge, krisehjælp, billetter, pas og kreditkort, juridisk assistance, og flere andre ting.

Afbestillingsforsikring

Afbestillingsforsikringen dækker rejseomkostningerne, hvis du ikke kan komme af sted eller bliver nødt til at afbryde din ferie. Der er dog undtagelser som eksempelvis graviditet.

Hjemrejseforsikring

Hjemrejseforsikringen bestilles separat. Den dækker dine udgifter, hvis du eksempelvis brækker armen eller får pludselig sygdom og må rejse hjem fra ferie.

Ulykkesforsikring

Ulykkeforsikringen dækker personskade, tandskade og dødsfald. Oftest skal du udvide din ulykkesforsikring, hvis du skal på aktivitetsferie.

Bagageforsikring

Bagageforsikringen dækker beskadiget eller forsvundet bagage.

Sundhedskortet

Det gule sundhedskort dækker ved rejser til Grønland og Færøerne. Det blå EU sygesikringskort dækker derimod ved rejser til EU-landene og EØS-landene samt flere andre lande. Her dækker det på samme vilkår som borgerne i det pågældende land.

Er du i tvivl om hvad rejseforsikringen ikke dækker, så se her

Hos Findforsikring.dk minder vi dig om, at det er bedre have en forsikring, du ikke får brug for – end at få brug for en forsikring, du ikke har…

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *