Skip to main content
ansvarsforsikring til bil

Ansvarsforsikring til bil – Indhent 3 tilbud og sammenlign pris

Ansvarsforsikring til bil – find den billigste pris her

En ansvarsforsikring til bil er en vigtig forsikring for bilejere i Danmark, navnlig fordi den er lovpligtig, hvis du ejer en bil. En ansvarsforsikring dækker nemlig, hvis du påfører skade på andre personer eller ejendele. Skulle uheldet derfor være ude, hjælper ansvarsforsikringen med at dække dit erstatningsansvar. Fordi det er krævet, at du som bilejer har en ansvarsforsikring, er det selvfølgelig en fordel at sammenligne priser og finde den billigste og bedste pris.

Hvor godt dækker en billig ansvarsforsikring til bil?

Da ansvarsforsikring til bil er lovpligtig i Danmark, vil der ikke være helt store forskelle i forsikringsbetingelserne. Derfor er det nemt at foretage en prissammenligning, der kan vise dig den billigste løsning. Dog skal du være opmærksom på, at en høj selvrisiko vil kunne give dig en billigere pris på forsikringen, men betyder også at du i højere grad selv skal dække eventuelle skader, du pådrager andre eller deres ejendele. En lav selvrisiko kan derfor også hurtigt gå hen at blive dyrere end en bedre dækkende ansvarsforsikring.

En ansvarsforsikring dækker altså dit erstatningsansvar i tilfælde af en ulykke, men ikke skader på bilen selv. Her skal du desuden tegne en kaskoforsikring, hvis du ønsker skader på bilen dækket.

Tryk her og læs mere om billig bilforsikring

Høje priser for unge billister

Unge under 25 år er i den største risikogruppe, hvilket betyder at de ofte vil have langt dyrere ansvarsforsikringer til deres biler. Det kan derfor være fordelagtigt at undersøge priserne forinden, da der er mange penge at spare. At have valgt en god og billig bilforsikring fra starten, vil også betyde at du ikke senere behøver skifte for at få en billigere pris, og derfor lettere kan opbygge anciennitet hos selskabet. Det kan også bidrage til at give dig en endnu bedre pris på sigt.

Mange unge vælger også at købe en billig brugt bil, og spare kaskoforsikringen væk, fordi det ofte vil være en billigere løsning at købe ny bil i stedet for at forsikre den.

Beregn og sammenlign pris på ansvarsforsikring til bil

Selvom forsikringsbetingelserne er nogenlunde ens på tværs af forsikringsselskaber, er det ikke altid lige til at se, hvad en ansvarsforsikring til bil koster. Prisen på din ansvarsforsikring vil nemlig afhænge af blandt andet mærket, brugen og alderen af din bil – såvel som din personlige profil og selvrisiko. Derfor er der ikke en fast pris. Ved hjælp af vores onlineformular kan du indtaste dine oplysninger og indhente 3 uforpligtende tilbud ganske gratis, så du kan foretage en nem prissammenligning og afgøre, hvor du kan få din forsikring billigst.

Fordi ansvarsforsikringen til bilen er en så almindelig forsikring, er der et stort udbud, hvilket betyder, at der er gode valgmuligheder for dig som forbruger – og derfor også gode besparelser at hente. Dog anbefaler vi at samle dine forsikringer hos samme selskab, da du herigennem kan opnå billige priser gennem de fleste forsikringsselskabers loyalitetsprogrammer.

Hvis du synes ovenstående artikel var værd at læse og hjalp dig med at besvare dine spørgsmål, eller synes du rigtig godt om konceptet her på Findforsikring.dk så må du rigtig gerne ”Synes godt om” vores side og dele din med dine venner og bekendte. Tak!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *