Skip to main content
Norge

Bilforsikring i Norge – Læs om dækning og find en billig forsikring

Bilforsikring i Norge – dækker din kaskoforsikring også i Norge?

Når du skal rejse i udlandet, er det vigtigt at vide hvor og hvad du er dækket af. Selvom Norge ikke er en del af EU, er du altid dækket af din ansvarsforsikring. Om din bils kaskoforsikring dækker, kommer an på selskabet du er kunde hos.

Dækker din bils kasko i Norge?

Det kommer an på, hvilket forsikringsselskab du har din bilforsikring hos, om du er dækket af din bils kasko i Norge. Hos rigtig mange selskaber er din kasko dog også gældende, hos visse har du endda inkluderet både vejhjælp og anden assistance på stedet.

Mange forsikringsselskaber indgår i samarbejde med SOS International om at tilbyde dig vejhjælp i Norge, skulle din bil bryde sammen eller blive skadet. Har du allerede en bilforsikring, anbefaler vi, at du henvender dig til dit selskab for at høre om dine forsikringsbetingelser. Læs mere om billig bilforsikring her

Tip: Indhent 3 forsikringstilbud her på siden og find den bedste pris og dækning, så du kan være sikker på, at være dækket af en god og billig bilforsikring i Norge.

Rødt og grønt kort ordningen

Skulle uheldet være ude mens du er i Norge, skal du være opmærksom på rødt og grønt kort ordningen fra SOS International.

Det grønne kort certificerer, at du er ansvarsforsikret, altså at du er forsikret i tilfælde af, at du påfører andre eller deres ejendele skade. Rejser du indenfor EU-landene, Norge, Schweiz, Kroatien og Andorra behøver du dog ikke medbringe kortet.

Hvis dit forsikringsselskab er del af rødt kort ordningen hos SOS International, sikrer det dig blandt andet assistance med vejhjælp, bugsering og nødvendig transport fra stedet.
Det røde kort behøver du ikke have med, så længe du har dit registreringsnummer. Det er dog nyttigt at have på sig, da det indeholder en række assistance og servicenumre. Hvad der er inkluderet i din kaskoforsikring varierer fra selskab til selskab, så vi anbefaler, at du tjekker hos dit respektive selskab.

Find en billig bilforsikring der dækker i Norge

Skulle ulykken ske, er du næppe interesseret i at være strandet langt væk hjemmefra. Vi anbefaler derfor, at du sørger for at være ordentligt sikret. Benyt vores onlineformular til at indtaste dine forsikringsbehov, så modtager du 3 uforpligtende tilbud fra 3 forskellige forsikringsselskaber, der kan vise dig hvor billigt det kan være. Så er du sikker på at få den bedste pris, der passer til dine behov.
Husk også, at mange forsikringsselskaber giver dig rabatter, hvis du samler dine forsikringer, så det kan være værd at kigge på en rejseforsikring hos samme selskab, inden du tager afsted. Så er du også sikret mod brækkede ben og andre uheld.

Hvis du synes ovenstående artikel var værd at læse og hjalp dig med at besvare dine spørgsmål, eller synes du rigtig godt om konceptet her på Findforsikring.dk så må du rigtig gerne ”Synes godt om” vores side og dele din med dine venner og bekendte. Tak!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *