Skip to main content
bilforsikring

Bilforsikring til unge – spar penge på bilforsikring til unge

Har du været ude at bruge penge på en ny bil, er det altid en god ide med en bilforsikring. En bilforsikring til unge er ofte økonomisk overkommelig og sørger for, at du er godt dækket ind, hvis der skulle ske noget med andres eller din bil.

Som ung kan det ofte være svært at få en ligeså god pris på bilforsikringen som forældrene, da man ikke har optjent anciennitet ved at køre skadefrit gennem flere år. Som nystartet bilist er der dog stadig flere forskellige muligheder for at få en billigere forsikring.

Hvordan får jeg en billig forsikring?

Hvis du også bor ude og derfor har andre forsikringer, kan det være en god ide at samle alle forsikringer hos et selskab. På den måde opnår du ofte mængderabat, og dermed bliver din bilforsikring billigere. I nogle tilfælde vil du også få vejhjælp inkluderet.

Ofte er den første bil, man ejer en ældre bil, og derfor vælger mange også kun at købe en ansvarsforsikring. En kaskoforsikring kan være en dyr fornøjelse, hvis bilen er meget gammel og i forvejen har et par ridser og buler. Som nybilist er du desværre ofte med i gruppen af unge, som betragtes for at være i høj risiko for at komme ud for en ulykke, og derfor er forsikringerne ofte dyrere.

Læs mere om hvordan du får en billig bilforsikring her.

Må mine forældre tegne min forsikring?

Har du købt en bil, må du ikke få dine forældre til at registrere bilen, og derefter selv betale forsikring, hvis du selv er den primære bruger. Dette er ulovligt og kan give store problemer, hvis du kommer ud for en ulykke. Derudover vil du heller ikke opnå anciennitet, som er den metode de fleste forsikringsselskaber fastsætter pris på baggrund af. Din første bilforsikring vil altid være dyrere end andres, uanset hvilket selskab du vælger.

Hvis du har købt en ny bil, kan du ofte få en tilhørende forsikring, og her findes der flere gode tilbud. Bilproducenter kommer ofte med tilbud på pakkepriser, hvor du får en ny bil inklusiv f.eks. tre års forsikring til få penge om året.

Sådan får den billigste bilforsikring

Hos Findforsikring.dk anbefaler vi, at du indhenter tilbud fra flere forsikringsselskaber og samler dine forsikringer hos ét selskab – på den måde har du mulighed for at opnå store besparelser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *