Skip to main content

Ulykkesforsikring og helbred – Gode råd – Billig ulykkesforsikring

Ulykkesforsikring og helbred – information omkring ulykkesforsikring og ens helbredstilstand

Vil du tegne en ulykkesforsikring så få mere info om ulykkesforsikring og helbred. Når du tegner en ulykkesforsikring, så skal du nogle gange opgive oplysninger om dit helbred og andre gange ikke

Er du interesseret i at tegne en ulykkesforsikring, så skal du også altid huske at undersøge forhold omkring ulykkesforsikring og helbred. Ulykkesforsikring og helbred er vigtige spørgsmål, som kan være afgørende for, om du får tilkendt erstatning eller ej.

Ulykkesforsikringer

En ulykkesforsikring er en meget almindelig dansk forsikring. Således er en ulykkesforsikring en så almindelig forsikring, at den kan sidestilles med andre meget hyppigt brugte ordninger såsom husforsikring, indboforsikring, kaskoforsikring og ansvarsforsikring.

Fordelen ved en ulykkesforsikring er, at den dækker personskade. En ulykkesforsikring vil her tilbyde en god dækning over for de fleste slags ulykker dog med undtagelse af, hvis forsikringstager har udsat sig selv for unødvendig fare. Derudover dækker en ulykkesforsikring heller ikke ved selvmord.

Ulykkesforsikring og helbred

Med hensyn til ulykkesforsikring og helbred så er der forskellige forhold, som det er nødvendigt at være klar over. Først og fremmest så er det vigtigt at slå fast, at forsikringsselskaber ikke dækker tidligere skader. Skulle du således lide af epilepsi, have problemer med knæet eller have en anden gammel skade, så er det ikke noget, som vil blive dækket af din nye ulykkesforsikring.

Hvis der sker en forværring af den nuværende lidelse efter en ulykke, så vil dit forsikringsselskab dog i de fleste tilfælde dække disse omkostninger. For præcis information omkring ulykkesforsikring og helbred så tag kontakt til dit lokale forsikringsselskab eller personer, som har erfaring med, hvordan man bør håndtere spørgsmål omkring gamle skader med danske forsikringsselskaber.

Med helbredsoplysninger eller uden helbredsoplysninger?

Når man er ved at tegne en ulykkesforsikring, så ønsker dit forsikringsselskab tit at indhente flere oplysninger omkring din helbredsmæssige baggrund. Dette vil ofte ske gennem et spørgeskema med helbredsoplysninger.

Det er i denne sammenhæng meget vigtigt, at dette skema bliver udfyldt så ærligt og så grundigt som muligt. Hvis det senere hen skulle vise sig, at skemaet er blevet udfyldt forkert, så kan man risikere, at forsikringsselskabet ikke vil udbetale erstatning til dig.

Derudover kan man også komme ud for, at nogle forsikringsselskaber ikke behøver at indhente helbredsoplysninger, når man tegner en ulykkesforsikring. Dog gælder det også i disse tilfælde, at forsikringsselskabet ikke vil dække tidligere skader

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *