Skip to main content

Ulykkesforsikring for ældre – Få en billig ulykkesforsikring her!

Ulykkesforsikring for ældre – få mere at vide om ulykkesforsikring for ældre

En ulykkesforsikring for ældre vil typisk komme med forskellige begrænsninger. Således kan det være svært at tegne en ulykkesforsikring for ældre, ligesom at der ofte vil være en nedsat erstatningsgrad

Er du pensionist, så er det også vigtigt, at du undersøger mulighederne for ulykkesforsikring for ældre. Ulykkesforsikringer er her altid en god ide, uanset hvad din alder er, da det giver mere tryghed såvel som økonomisk dækning, hvis uheldet skulle være ude. Dog skal du også være opmærksom på, at der ofte er visse begrænsninger mht. ulykkesforsikring for ældre.

Hvorfor er en ulykkesforsikring en god ide?

En ulykkesforsikring er en forsikring, som man altid bør have, uanset om man er ældre, middelaldrende eller et menneske i livets ungdom. En ulykkesforsikring giver her økonomisk dækning, hvis man skulle være involveret i et uheld. Dette er måske særligt relevant for personer over 60 år og over 70 år, som har en forøget risiko for fald og for at brække noget i forbindelse med faldet.

En ulykkesforsikring vil i denne sammenhæng dække omkostninger mht. den umiddelbare behandling. Derudover vil en ulykkesforsikring også dække den efterfølgende genoptræningsperiode – i mange tilfælde i op til 12 måneder efter, at ulykken er sket.

Ulykkesforsikring for ældre

Hvis man er gået på pension, så er der forskellige ting i forbindelse med ulykkesforsikring for ældre, som man skal være opmærksom på. En del forsikringsselskaber har her en grænse for, hvor gammel man må være for at kunne købe en ulykkesforsikring.

Således vil de fleste danske forsikringsselskaber have en aldersgrænse, som ligger et sted mellem 60 og 70 år. Dog er der også danske forsikringsselskaber, som tilbyder ulykkesforsikring uden aldersgrænse.

Nedsat erstatning

Et andet forhold mht. ulykkesforsikring for ældre er, at mange forsikringsselskaber vil nedsætte erstatningsgraden, jo ældre at forsikringstageren er. Da udbetalingen af en eventuel forsikringssum jo er hele pointen med at tegne en forsikring, så er det noget, som du bør være meget opmærksom på, når du skal have lavet en ulykkesforsikring.

Udover din alder så afhænger din erstatningssum også af, hvor stor en forsikringssum du har, og hvor høj en méngrad din skade har medført. Méngraden følger her typisk fastsatte skalaer, som dit forsikringsselskab har modtaget fra Arbejdsskadestyrelsen.

Endelig så kan din alder også have indflydelse mht. dobbelterstatning. Dobbelterstatning udbetales typisk for skader med en méngrad på over 30 procent. Hvis du er ældre, så risikerer du, at muligheden for dobbelterstatning bortfalder. For mere information i denne henseende så kontakt dit lokale forsikringsselskab

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *