Skip to main content

Ulykkesforsikring ved farlig sport – Billig ulykkesforsikring

Ulykkesforsikring til farlig sport – lær mere om ulykkesforsikring for farlige sportsgrene

Dyrker du ridning eller kampsport så få mere at vide om ulykkesforsikring ved farlig sport. Ulykkesforsikring ved farlig sport er altid en god ide, der giver økonomisk beskyttelse og øget tryghed

Dyrker du klatring, kampsport, ridning eller faldskærmsudspring, så kan du overveje at tegne en særlig ulykkesforsikring for farlig sport. En ulykkesforsikring for farlig sport træder her ind og dækker dine omkostninger, hvis du skulle komme til skade i forbindelse med din sport. Ulykkesforsikringer for farlige sportsgrene ligger prismæssigt på et fornuftigt niveau og kan købes hos en lang række danske forsikringsselskaber overalt i Danmark.

Hvad er ulykkesforsikringer?

En ulykkesforsikring er en meget almindelig forsikring i Danmark. En ulykkesforsikring er her en forsikring, som går ind og dækker dig, hvis du skulle komme ud for en personskade. En ulykkesforsikring dækker både omkostninger i forbindelse med den umiddelbare behandling såvel som udgifter forbundet med en genoptræningsperiode.

En ulykkesforsikring er i denne sammenhæng kun en ulykkesforsikring. Således vil din ulykkesforsikring ikke dække skader på eller tyveri af dit indbo. Hvis du ønsker at dække dit indbo, bil, motorcykel, båd eller andre former for inventar og ejendom, så skal du ud og have tegnet separate forsikringer.

Hvad er en farlig sport?

En farlig sport er enhver sportsgren, som medfører en uforholdsmæssig stor risiko for, at udøveren kommer til skade. Således kan sportsgrene såsom kampsport, boksning, faldskærmsudspring, ridning og lignende betegnes som særligt farligt sportsgrene. Sammenlignet med dette så er sportsgrene såsom fodbold, håndbold, løb og badminton ikke at regne for særligt farlige fritidsaktiviteter.

Ulykkesforsikring for farlig sport

Mht. ulykkesforsikring for farlig sport så er der forskellige ting, som man bør være klar over. Det er i denne sammenhæng meget vigtigt at understrege, at din almindelige ulykkesforsikring ikke vil dække skader, som sker under udøvelsen af særligt farlige sportsgrene.

I stedet for så skal man ud og tegne en separat forsikring, som dækker specifikt mod skader, der er opstået pga. en farlig sport. Dette vil ofte ske igennem en tilvalgsforsikring til din almindelige ulykksforsikring.

I nogle tilfælde så vil denne ulykkesforsikring ved farlige sportsgrene ikke have nogen tidsbegrænsning. Dog er der også en række danske forsikringsselskaber, som giver mulighed for, at man kun tegner en forsikring for den periode, hvor man skal deltage i farlige sportsarrangementer.

Således tilbyder flere danske forsikringsselskaber, at du kan tegne forsikring imod udøvelsen af farlige sportsgrene i op til én enkelt måned. Dette er naturligvis i særdeleshed en fordel, hvis du ikke udøver farlig sport på en kontinuerlig basis.

Ønsker du mere information om ulykkesforsikring ved farlig sport så kontakt dit lokale forsikringsselskab

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *