Skip to main content

Billig Campion forsikring – Indhent 3 tilbud på din bådforsikring

Campion både – vær beskyttet med en Campion forsikring

Har du en Campion båd så tegn også en Campion forsikring. En Campion forsikring giver dig tryghed i hverdagen og sikre dig økonomisk ved uheld.
I over 36 år har det canadiske bådfirma, Campion Boats, været tilstede på markedet og er derfor også Canadas største uafhængige bådproducent. De lytter til kunderne og har friheden til, at levere lige præcis den slags båd du ønsker. På den måde får du mere båd for færre penge. Campion er i dag et navn, som afspejler kvalitet rundt omkring i verden, da detaljegraden er høj, og bådene sejler langt på literen.

Hvad dækker en Campion forsikring?

En bådforsikring vil altid indeholde en ansvarsforsikring. En ansvarsforsikring dækker økonomisk, hvis du påfører andre personer eller deres ejendele skade.

Derudover er der også normalt en kaskoforsikring inkluderet. En kaskoforsikring dækker, hvis der skulle forekomme skader på din egen båd og kan variere i pris, afhængig af hvor høj din selvrisiko er. Vi har skrevet en informationsrig artikel omkring en bådforsikrings dækning, som kan læses her: Billig bådforsikring med en god dækning

Tegn en ulykkesforsikring til din båd

Udover ansvars- og kaskoforsikring er det en god ide at tegne en ulykkesforsikring. En ulykkesforsikring dækker dig og dine passagerer i tilfælde af ulykke. En Campion forsikring kan købes hos en lang række forsikringsselskaber landet over.

Stiftet: 1974
Bådmodeller: i3, 500i, 485 Foster, 543, 600obBR samt serierne Allante, Chase, Explorer, Infinyte, Svfara.
Forhandler i Danmark: Leif Larsen Marine A/S, Svendborg

Kontakt oplysninger:

Hjemmeside: http://www.campionboats.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *