Skip to main content

Billig Mariah forsikring – Indhent 3 tilbud på din bådforsikring

Mariah både – oplev en mere sikker hverdag med Mariah forsikring

Ejer du en Mariah båd så er det altid en god ide at være så godt dækket ind som muligt med en Mariah forsikring. En Mariah forsikring dækker både skader på din egen og andres både.
Med 50 års erfaring inden for fremstilling af både er Mariah Boats bygget en af gangen for, at sikre kunderne en bedre sejloplevelse for færre penge. Derfor er virksomheds filosofien også “more for less” som de opnår ved at bygge prisvenlige, håndlavede både som afspejler kvalitet og ydeevne.
Mariah Boats tilbyder bow riders, cuddy cabins, deck boats og fish og ski models med meget forskelligt standard- eller tillægsudstyr.

Tegn en billig Mariah forsikring

Hvis du ønsker en Mariah forsikring til din båd, kan du finde rigtig mange gode og billige tilbud hos forsikringsselskaberne. Først og fremmest skal du sikre dig at bådforsikringen indeholder en ansvarsforsikring. Denne del af din Mariah forsikring vil dække dig økonomisk hvis du påfører andre personer eller deres ejendele skader med din båd.

Foruden ansvarsforsikringen er det også en god ide at din bådforsikring inkluderer en kaskoforsikring. En kaskoforsikring vil dække skader på din egen båd i tilfælde af uheld, ulykker, tyveri, hærværk osv.

Udover dette kan bådforsikringen også udvides med ekstra dækninger. Læs mere om hvordan du får en billig forsikring med en god dækning her.

Dækning af kaptajnen og passagerer

Udover en ansvars- og kaskoforsikring er det også smart at tegne en forsikring i tilfælde af ulykke. En sejlerulykkesforsikring vil både dække kaptajnen og op til 5 passagerer i tilfælde at ulykke.

Stiftet: 1963
Bådmodeller: FS18 Fish & Ski, SX18 Bow Rider, G21 Cuddy Cabin, G270 Cruiser, R 21 Bow Rider samt serierne Cuddy Cabin, Bow Riders, Cruisers
Forhandler i Danmark:
Vejle Marineservice, Vejle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *