Skip to main content

Billig Rinker forsikring – Indhent 3 tilbud på bådforsikring

Rinker både – find en billig Rinker bådforsikring

Har du investeret i en ny flot Rinker båd så tegn en god Rinker forsikring. En Rinker forsikring sørger for, at du har dit på det tørre med en kasko og ansvarsforsikring

Rinker har siden 1945 bygget både og bygger i dag alt fra sports både til store cruise både fra 18-42 feet. Det der adskiller Rinker fra andre bådmærker er graden af ekstraudstyr. I en Rinker båd er der mere udstyr med som standard end i nogen andre både. Dermed får du mere båd for pengene.

Har du derfor været ude og bruge penge på en ny Rinker båd, er det klogt at tegne en god Rinker forsikring. En Rinker forsikring er økonomisk overkommelig og sørger for, at du er godt dækket, i tilfælde af at uheldet er ude.

Hvad dækker din Rinker forsikring?

En bådforsikring indeholder som regel to forsikringer. For det første indeholder den ofte en ansvarsforsikring, som dækker dig økonomisk mod skader, du påfører andre eller andres ting.
Derudover indeholder en bådforsikring ofte en kaskoforsikring, som dækker dig, hvis der skulle ske noget med din egen båd.

Som tillæg til en bådfosikring kan man tegne en ulykkesforsikring. En ulykkesforsikring dækker dig og dine passagerer, hvis i skulle komme ud for en ulykke.

Præmier på din Rinker bådforsikring

I mange tilfælde vil mindre skader på din båd ikke betyde, at din præmie bliver hævet. Dog kan større skader resultere i en præmiestigning. Husk derfor altid, at læse din forsikringspolice grundigt igennem, før du underskriver den.

Stiftet: 1945
Bådmodeller: 186 FS OB, 246 CC, 260, 290, 186 BR

Forhandler i Danmark: Bådhuset, Beder

Kontakt oplysninger:

Hjemmeside: http://www.rinkerboats.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *