Skip to main content

Billig Sea Ray forsikring – Indhent 3 tilbud på bådforsikring

Sea Ray båd – tegn en dækkende Sea Ray forsikring

Er du den glade ejer af en Sea Ray båd så glem ikke en Sea Ray forsikring. En Sea Ray forsikring yder økonomisk beskyttelse og giver dig en mere afslappet hverdag med din Sea Ray


I 1959 blev Sea Ray etableret og var de første til at bruge fiberglas i produktionen af fritidsbåde.

Dette daværende teknologiske fremskridt har gjort Sea Ray til en af verdens største producenter af fritidsbåde med 30 modeller fra 18 til 61 feet. Sea Ray boats har en bred vifte af bådmodeller alle kategoriseret under de fire familier – Sport Boats, Sport Cruisers, Sport Yachts og Yachts.

Find gode tilbud på din Sea Ray bådforsikring

Når du skal ud og finde en billig Sea Ray forsikring i Danmark, skal du sikre dig, at den indeholder en ansvarsforsikring. Denne del af din Sea Ray forsikring dækker dig økonomisk, hvis du påfører andre personer eller deres ejendele skader.

Derudover er det altid en god ide at tegne en kaskoforsikring i forbindelse med en båd. Kaskoforsikringen dækker skader på din egen båd, hvad enten det er på grund af et uheld, ulykke, tyveri, hærværk eller en lang række andre ting.

Du finder mere information omkring en billig bådforsikrings dækning her: bådforsikring

Dækning af bådens fører og passagerer

Det er også ofte en god ide at tegne en forsikring i tilfælde at ulykker. En ulykkesforsikring vil dække både dig og dine passagerer. Den dækker også f.eks. ved eneuheld, hvor der ikke er nogen ansvarlig modpart. Her dækker ulykkesforsikringen, da der ellers ikke er nogen forsikring til at betale, fordi man ikke er erstatningspligtig over for sig selv.

Stiftet: 1959
Ejerforhold: er en del af Brunswick Corporation
Bådmodeller: 300 Sundeck, 355 Sundancer, 510 Sundancer, 210 SLX, 240 Sun Sport

Forhandler i Danmark: Risbjerg A/S, Knudlund

Kontakt oplysninger:

Hjemmeside: www.searay.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *