Skip to main content

Billig Stingray forsikring – Indhent 3 tilbud på bådforsikring

Stingray båd – vær beskyttet med en Stingray forsikring

Har du en ny Stingray båd liggende i havnen så er det en god ide at tegne en Stingray forsikring. En Stingray forsikring giver dig større tryghed i det daglige og sørger for, at du er dækket i tilfælde af uheld.

I 1979 etablerede Al Fink Stingray Boats. Med en håndfuld talentfulde håndværkere og passion for kvalitet, introducerede Stingray nogle af de bedste speedbåde, der er tilgængelige på markedet i dag.

Siden den spæde start er Stingray vokset og har i dag mere en 20 modeller med et anerkendt omdømme for god kvalitet og præsentation. Stringray har en bred vifte af både med alt fra fest- og sportsbåde til større og mindre familiebåde.

Gode grunde til at tegne en Stingray forsikring

Uanset hvilken model eller størrelse båd du ejer, er det altid klogt at tegne en forsikring. Under sejlads følger et stort ansvar både overfor dig selv såvel som sikkerheden for dine passagerer og andre både.

I denne situation er det godt at være dækket ind med en Stingray forsikring. Et tilbud på en bådforsikring inkluderer skader på dig og din egen båd, såvel som på andre mennesker samt deres både og ejendele.

Uden en forsikring, kan skaderne hurtigt løbe op og det kan blive en dyr fornøjelse.

Mere information: Billig bådforsikring

Elementer i en Stingray forsikring

Hvis du ønsker en forsikring til din Stingray båd, er der mange tilbud at finde hos forsikringsselskaberne i Danmark.

Typisk vil en ansvarsforsikring altid indgå i en Stingray forsikring, da den dækker, hvis du skader andre personer eller andre personer ting. Derudover er en kaskoforsikring også oftest med i en Stingray forsikring. En kaskoforsikring dækker skader på din egen båd. Samtidig er der også mulighed for en ulykkesforsikring, som dækker dig og dine passagerer i tilfælde af ulykke.

Stiftet: 1951
Bådmodeller: 180XL, 195CS/CX, 225SX, 250CS, 195RX

Forhandler i Danmark: Beck Marine A/S, Glostrup

Kontakt oplysninger:

Hjemmeside: http://www.stingrayboats.com/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *