Skip to main content

Billig Coronet forsikring – Indhent 3 tilbud på bådforsikring

Coronet båd – bliv dækket med en Coronet forsikring

Er du den stolte ejer af en Coronet båd så glem ej en god forsikring. En Coronet forsikring giver dig større tryghed i hverdagen og sørger for, at du er dækket ind, hvis uheldet er ude.

I de tidlige 50er startede Ole Botved produktionen af sejlbåde af typen Snipe. I 1955 bestiller Botved den amerikanske båd designer Richard C. Cole til at designe en speedbåd til produktion for Botved Boats A/S i København. Cole foreslår navnet Coronet, som har hængt ved lige siden.

I dag er Coronet kendt for sit håndværk og kvalitet. Skroget er et lavet af mange lag fiberglas, som gør båden utrolig modstandsdygtigt. Både ind- og udvendig er interiøret lavet af enten teak eller mahogni af høj kvalitet. Bådenes design har sine tydelige rødder i 60erne men alligevel er de nutidige og moderne dog uden at miste sine karaktertræk.

Hvis du har en nyindkøbt Coronet båd liggende i havnen så er den bedste løsning altid en god Coronet forsikring. En Coronet forsikring vil sikre, at du har dit på det tørre, hvis du er involveret i et uheld eller din båd får skader.

Hvad indeholder en Coronet bådforsikring?

En billig Coronet forsikring vil ofte indeholde en række elementer. Dette gælder blandt andet en ansvarsforsikring, som betaler for skader, du påfører andre under sejladsen samt deres både og øvrige ejendele. Samtidig vil en Coronet bådforsikring også ofte indeholde en kaskoforsikring. En kaskoforsikring dækker dig ved skader på egen båd. Udover dette, er der også mulighed for at udvide sin bådforsikring. Læs mere om dette her: billigste bådforsikring

Få en ulykkesforsikring til din bådforsikring

Udover ansvar- og kaskoforsikring kan du vælge at tegne en ulykkesforsikring. En ulykkesforsikring dækker i tilfælde af ulykker – både for dig og dine passagerer.
En Coronet forsikring kan købes hos en lang række forsikringsselskaber landet over.

Stiftet: 1951
Bådmodeller: 21 playmate, 18 Runabout, 21 Daycruiser, 24 midi, 290 weekend

Forhandler i Danmark: Forhandles ikke i Danmark

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *