Skip to main content

Billig Larson forsikring – Indhent 3 tilbud på bådforsikring

Larson båd – få den bedste forsikring til din båd

Har du været ude og bruge penge på en ny Larson så er det altid en god ide med en god Larson forsikring.

Paul Larson byggede sin første båd i 1913 og har de sidste 100 år gjort en dedikeret indsats for at levere de bedste sejloplevelser til familier verden over . Denne indsats er blevet anerkendt flere gange men senest ved introduktionen af VEC®Teknologi, som er en computerkontrolleret fremstillingsproces, der garantere at hver eneste båd følger de høje standarter for kvalitet og design.

Larson Boats Group er verdensomspændende leder inden for fritids og sport båds fremstilling, der omfatter Larson, Striper og Triumph brands. Med hovedkvarter i Little Falls, Minnesota, er Larson det eneste anlæg i verden der produceret både ved hjælp af en VEC proces. Senest har virksomheden også flyttet produktionen af Triumph brandet til Little Falls for at samle alle tre brands.

Selvom Larson de sidste 100 år har været kendt for kvalitet og sikkerhed, er der ingen sikkerhed for, at en ulykke ikke alligevel kan forekomme.

Derfor er det en god ide med en Larson forsikring, hvis du har en Larson båd liggende i havnen.

Hvad dækker en Larson forsikring?

Du har mulighed for at tegne en ansvarsforsikring til din båd. En ansvarsforsikring vil i denne sammenhæng sikre dig økonomisk i tilfælde af skader, du påfører andre personer eller ting med din båd.

Artikel: Billig bådforsikring

Selvom den ikke er lovpligtig, er det vigtigt at være opmærksom på, at mange havne kræver, at du har en forsikring, hvis båden skal have lov til at ligge der.

Kaskoforsikring til din Larson

Foruden en ansvarsforsikring er det også muligt at tegne en kaskoforsikring. En kaskoforsikring hjælper dig i flere tilfælde som f.eks. brand, tyveri, hærværk og andre skader.
Hvor høj en kasko-præmie du ønsker på din båd afhænger af, hvor høj din selvrisiko er. Jo højere selvrisiko, jo lavere vil din kasko være.

Stiftet: 1913
Ejerforhold: Ejet af Larson Boat Group
Bådmodeller: All American 23, LX 180S O/B, FX 1750 TILLER, FX 1750 SIDE CONSOLE, 2020 Side Console samt serierne LX Series, LXI series, All American, LSR Series, Cabrio Series og FX Series
Forhandler i Danmark: Bluebay Marine, Silkeborg

Kontakt oplysninger:

Hjemmeside: www.larsonboats.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *