Skip to main content

Indboforsikring ved flytning – Gode råd – Billig indboforsikring

Indboforsikring ved flytning – gode råd og vejledning omkring indboforsikring ved flytning

En indboforsikring ved flytning giver dækning, når dit indbo opbevares på mere end én adresse. Dog vil en indboforsikring ved flytning ikke dække transporten, som skal forsikres separat

Er der en flytning nært forestående, og spekulerer du over, om din indboforsikring dækker det? I så fald så læs mere her omkring indboforsikring ved flytning. Indboforsikring ved flytning og genhusning dækker typisk ikke selve transporten, men vil i de fleste tilfælde dække dit indbo uanset på hvilken adresse, at det er placeret.

Indboforsikring ved flytning

Indholdet af indboforsikringer kan svinge ganske meget fra forsikringsselskab til forsikringsselskab. Dog vil du i de fleste tilfælde komme ud for, at din indboforsikring ved flytning vil være præcis den samme, som hvis du ikke var flyttet.

Således vil du med størsteparten af danske indboforsikringer kunne have dele af dit indbo på to forskellige adresser i sammenlagt op til én måned. Inden for dette tidsrum vil dit forsikringsselskab acceptere, at du bruger noget tid på at få dine ting transporteret fra din gamle adresse og over til din nye bopæl.

Indboforsikring under flytning

Et relevant spørgsmål mht. indboforsikring ved flytning er, om forsikringen også dækker selve transporten. Som udgangspunkt vil det ikke være tilfældet, hvor du således selv skal hæfte, hvis der sker nogle skader undervejs. Dette vil være tilfældet, uanset om du selv eller andre måtte være skyld i skaderne.

Hvis du selv ønsker at transportere dine ting vha. en lejet lastbil, trailer eller varebil, så kan du dække dog ind med en særskilt transportforsikring. Hvis køretøjet ikke er dit eget, så bør du i denne forbindelse også være opmærksom på dets forsikringsforhold. Især skal du holde øje med, om bilen er kaskoforsikret, og at det ikke er dig, som står tilbage med regningen, hvis der sker noget med din lejede køretøj.

Opmagasineret indbo

Ønsker du at opmagasinere dit indbo midlertidigt, så vil der typisk gælde nogle særlige ordninger. I disse situationer ønsker dit forsikringsselskab i de fleste tilfælde at godkende dit magasin først for at sikre, at indboet er placeret i sikre og trygge områder. Hvis du ikke husker at indhente denne godkendelse hos dit forsikringsselskab, så er det ikke sikkert, at de vil dække eventuelle skader og tyveri på dine opmaganiserede ejendele.

Flytning for unge

Hvis man skal til at flytte hjemmefra, så vil man stadigvæk være inkluderet i forældrenes indboforsikring. Dette kræver dog, at man bor alene og endnu ikke er fyldt 21.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *