Skip to main content
bilforsikring

Bilforsikring til Opel – Få 3 Gratis tilbud

Forsikring til Opel – tegn en bilforsikring til din Opel som dækker mod skader og uheld

Er du Opel-ejer så husk også at tegne en god forsikring til din Opel . En forsikring til Opel sikrer dig økonomisk i forbindelse med uheld og skader og giver mere tryghed i hverdagen.

Hvad enten du har købt en ny eller lidt ældre Opel privat- eller firmabil, så er det altid en god ide at få en forsikring til Opel, som dækker uforudsete udgaver. En bilforsikring af Opel til erhverv eller privat kørsel vil typisk indeholde en lovpligtig ansvarsforsikring såvel som en kaskoforsikring. Derudover kan du også tegne diverse tillægsforsikringer, ligesom at en forsikring til Opel også vil tilbyde gratis reparation og andre frynsegoder og fordele.

Gode tilbud på en billig forsikring til Opel

En forsikring til Opel er først og fremmest kendetegnet ved, at du er dækket ind med gode ansvars- og kaskoforsikringer, som dækker skader på andre køretøjer såvel som dit eget. Selvrisikoen for din kasko vil i denne sammenhæng ofte ligge på 3000 kroner for bilister over 25, mens den er 5000 kroner for unge bilister under 25 år.

Mange Opel-ejere vælger i denne forbindelse også at tegne en række delforsikringer. Dette er især tilfældet med en førerforsikring, som dækker, hvis du kommer ud for en eneulykke. Eneulykker er typisk ikke inkluderet i hverken din kasko- eller ansvarsforsikring og skal forsikres separat. Derudover vælger mange også at tegne en billig familieforsikring til deres Opel, som dækker det inventar, der er blevet installeret i bilen, efter at du købte den. Læs mere om billig bilforsikring til din Opel her…

Find den bedste og billigste forsikring til din Opel

Prisen på din samlede præmie kan svinge fra selskab til selskab i Danmark. Derfor er det også vigtigt, at du researcher de forskellige forsikringsselskabers policebetingelser. Du kan i denne forbindelse især drage fordel af en forsikringsberegner til at sammenligne præmiepriser med.

Derudover skal du også huske, at unge bilister og bilister med en nævneværdig ulykkeshistorie har højere præmier end mere rutinerede bilister med få eller ingen uheld bag sig. Derudover spiller bilens mærke, modellen, hvor gammel den er, og hvor langt den har kørt også ind på den samlede præmie.

Totalskade og andre fordele

Dine bilforsikringer vil typisk dække dit tab, hvis du er så uheldig at totalskade din Opel. Dette gælder dog kun, hvis det er en ny Opel, som er under 3 år gammel. Hvis den er ældre end dette, så vil forsikringsselskabet tilbyde en erstatning svarende til din købspris plus femten procent.

I tillæg til disse økonomiske fordele, så kan din bilforsikring også hjælpe med en lang række andre ting. Typiske servicer inkluderer gratis eller billige reparationer, syning, retshjælp, vejhjælp samt redningshjælp i udlandet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *