Skip to main content
bilforsikring

Bilforsikring til Mercedes – Få 3 gratis tilbud

Forsikring til Mercedes – bliv godt dækket ind med en forsikring til Mercedes

Er du den stolte ejer af en Mercedes, så tegn også en forsikring til Mercedes. En forsikring til Mercedes dækker skader på din og andres biler og giver en mere afslappet omgang med dit køretøj.

Står der en cool Mercedes privat- eller firmabil ude i garagen så sørg også for at være godt dækket ind med en forsikring til Mercedes.

En billig forsikring til Mercedes vil sikre, at du er økonomisk dækket, hvis der skulle ske skader på din bil, eller hvis du skulle være så uheldig at være involveret i en ulykke. Samtidig så giver en bilforsikring til Mercedes til en større tryghed i det daglige, når du er ude og færdes på vejene i Danmark. 

Hvad indeholder en billig forsikring til Mercedes?

De bedste og billigste tilbud på bilforsikring til erhverv eller privat kørsel vil typisk indeholde en række forskellige delforsikringer, uanset om det er til Mercedes eller et andet mærke. Således vil bilforsikringer altid indeholde en lovpligtig ansvarsforsikring.

Derudover vil du typisk også vælge at investere i en kaskoforsikring. Billige kaskoforsikringer dækker her, hvis der skulle ske noget med din bil, hvilket især er en fordel, når vi har at gøre med dyre bilmærker såsom Mercedes. Du kan læse mere omkring en bilforsikrings dækning på følgende link: Billig bilforsikring

Andre tilbud og fordele ved en forsikring til Mercedes

Udover ansvars- og kaskoforsikringer, så vil mange bilforsikringer desuden også være villige til at erstatte din bil, hvis den bliver totalskadet. Dette kræver dog typisk, at din Mercedes ikke er mere end tre år gammel. Hvis den er ældre end det, vil din bil erstattes til handelsprisen plus 15 %.

Derudover vil bilforsikringer som regel også dække uforudsete skader på gearkasse og maskine, som ikke skyldes slitage. Igen er kravet dog, at bilen ikke er for gammel (typisk over 7 år), ligesom at den ikke har kørt mere end 150.000 kilometer. Ligeledes så skal bilen have været til alle reparationer og serviceeftersyn hos en autoriseret Mercedes-mekaniker.

Leasing af Mercedes

Endelig vil mange forsikringer også give mulighed for at forsikre en Mercedes, der er leaset og ikke købt. Hvis en privatleaset bil bliver totalskadet eller stjålet, så vil der ofte være en risiko for, at man mistet det depositum, som man betalte, da man indgik lejekontrakten. I denne sammenhæng kan det være en rigtig god ide at tegne en separat forsikring, når du lejer en Mercedes.

Hvad koster en bilforsikring til Mercedes?

Præmien på en forsikring til Mercedes afhænger af mange forskellige forhold (fx om bilisterne er unge eller mere rutinerede bilejere med mange års erfaring). For mere information så tag kontakt til et dansk forsikringsselskab eller brug en forsikringsberegner til at sammenligne præmiepriser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *