Skip to main content

Store prisforskelle på samme husforsikring

Uigennemsigtige priser

Endnu en gang har Forbrugerrådet TÆNK PENGE kigget nærmere på danskernes forsikringer. Der er meget lav mobilitet på forsikringsmarkedet, og det skyldes uigennemsigtige vilkår og priser på produkter samt lav interesse for området, vurderer man hos Forbrugerrådet.

Forskel på husforsikringers pris

Men det kan altså betale sig at tjekke forsikringen en ekstra gang eller to. Tidligere har Forbrugerrådet undersøgt prisen på bilforsikring, men denne gang er det husforsikringen, der har været under luppen. Og ikke overrasksende så er konklusionen den samme. Der er ikke den store forskel på de forskellige husforsikringer, selvom priserne kan svinge.

Undersøgelsen er foretaget mellem 8 forskellige selskaber og viser, at der er op mod 50 procent at spare på to næsten identiske husforsikringer.

Derfor anbefaler både Forbrugerrådet og Findforsikring.dk, at du indhenter flere forskellige tilbud på dine forsikringer. På Findforsikring.dk hjælper vi dig med at indhente tilbud fra 3 forskelligere forsikringsselskaber – gratis og uforpligtende.

Husforsikringen dækker typisk mod brandskader og dermed skader, der skyldes:

  • Brand
  • Direkte lynnedslag
  • Kortslutning
  • Eksplosion og lign.

Husforsikringen dækker også husets installationer og øvrigt inventar som f.eks. vaske- og opvaskemaskine og komfur.

Derudover kan du også tegne en kaskoforsikring til dit hus. Med en kaskoforsikring er du dækket ved bygningsskader som f.eks:

  • Storm-, vand- og frostskade
  • Tyveri- og hærværksskade
  • Skade efter svampe- og insektangreb samt anden pludselig opstået skade

En pludselig opstået skade er en skade, der opstår uventet, og årsagen skal være en pludselig hændelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *