Skip to main content
Spar penge: Indhent 3 tilbud på din forsikring her
penge

betal helårligt og spar penge

Betal en gang om året og spar penge

Der findes mange forskellige tips til at spare penge på forsikringerne, men at betale helårligt er et af de nemmeste råd at følge.

Hos langt de fleste forsikringsselskaber er det billigst at betale helårligt. Hvis du i stedet vælger halvårligt eller kvartalsvis, kan du risikere at skulle betale helt op til 8 procent mere.
Vælger du alligevel et alternativ til den helårlige betaling, så vælg den månedlige betaling. Enkelte selskaber tilbyder den gratis, mens andre kræver en mindre rente eller et gebyr.
Men har du mulighed for at skrabe pengene sammen i løbet af året og betale forsikringerne helårligt, slipper du for færre penge.

Lad findforsikring.dk hjælpe dig

Det er ikke så vanskeligt at skifte forsikringsselskab, som mange danskere går og tror. Det er ærgerligt, da der ofte er mange penge at spare og stor mulighed for at opnå bedre betingelser.
Her hos www.findforsikring.dk kan du gratis og uforpligtende udfylde formularen og sætte dine forsikringsbehov i udbud. Herefter vil du blive kontaktet af op til 3 forsikringsselskaber med gode tilbud. Det er helt op til dig selv at vælge det tilbud, du finder bedst.

 

Bedømmelsesoversigt

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget godt0%
Gennemsnitlig0%
Mindre godt0%
Dårligt0%

Gennemgå denne artikel nedenfor

Artikel anmeldelser

There are no reviews yet. Be the first one to write one.