Skip to main content
Flere fordele med indboforsikringen

Flere fordele med indboforsikring

Indboforsikringen er vigtig

Forsikringen er måske ikke det fedeste at bruge penge på. Men faktisk kan forsikringen redde dig på flere måder, end du var klar over.

Indboforsikringen er vigtig. Sådan er det bare. Derfor ærgrer det os også, når vi hører om alle de mennesker – og særligt unge mennesker, som vælger at spare indboforsikringen væk, fordi de ikke regner med at få indbrud. Indboforsikringen kan nemlig bruges til meget andet end indbrud.

Indboforsikringen dækker ansvar, retshjælp og genhusning

De fleste forbinder udelukkende indboforsikringen med indbrud, men du kan få mere ud af indboforsikringen end som så.

Indboforsikringen kan være din redning, hvis du kommer til at skade andre eller ødelægge andres ting. Indboforsikringen indeholder nemlig også en ansvarsforsikring. Er du ansvarlig for, at et andet menneske kommer til skade, så hænger du på både erstatning og godtgørelse til offeret. Men med ansvarsforsikringen får du ikke kun dækket de personskader, du er skyld i, men også skader på andre ejendele.

Mister du dit hjem i en brand, så er det ikke sjovt. Men med en indboforsikring, så får du hjælp til at finde et nyt sted at bo samt genhusning. Uden indboforsikring så kan du risikere at sove på gaden.

Kommer du i problemer eller oplever en twist med forsikringsselskabet, så behøver du ikke spare op til retshjælp. Din indboforsikring inkluderer som oftest nemlig også muligheden for retshjælp.

Hos findforsikring.dk kan du indhente tilbud på dine forsikringer fra 3 forskellige forsikringsselskaber.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *