Skip to main content

Codan

Codan

Codan blev etableret i 1805 og har en lang historie bag sig. Codan til et af Danmarks største forsikringsselskaber, med en markedsandel på 11,3% af det danske marked, hvor selskabet hjælper i omegnen af 350.000 husstande og 50.000 virksomheder med skader.

Siden årsskiftet 2008, blev Codan 100% en del af det britiske forsikringsselskab, Royal Sun Alliance, bedre kendt som RSA Group.

RSA Groups historie går mere end 300 år tilbage og de er et af verdens største globale forsikringsselskaber. RSAs hovedkontor ligger i London, men deres forsikringsaktiviteter fordeler sig i 140 lande rundt omkring i verdenen.

Foruden at tilbyde forsikringer, så går Codan også foran når det omhandler forebyggelse af skader og rådgiver gerne herom.

Codans vision er at sikre en bæredygtig fremtid med rådgivning og løsninger indenfor klima, sundhed og sikkerhed.

I 2008 år stiftede Codan børneulykkefonden, hvis formål er at øge børns sikkerhed og reducere antallet af ulykker i hjemmet, trafikken og fritid uden at gå på kompromis med dét at være barn.

Codan er lokaliseret i det centrale København og beskæftiger i omegnen af 3000 medarbejdere i Skandinavien og ca. 1000 medarbejdere i Danmark som alle arbejder ud fra RSAs værdier som bl.a. indebærer at de holder hvad de lover.

Codan går ind for at forsikring skal være simplet og ukompliceret, og dermed tilbyder de en lang række af forsikringsløsninger til både private og erhvervsdrivende, der kan tilpasses og sammensættes til det enkeltes behov.

 

Kontaktoplysninger

Hjemmeside: www.codan.dk

Telefonnummer: 78747684

E-mail: codan@codan.dk

Åbningstider:  Mandag -Torsdag: 8-19 & Fredag: 8-18