Skip to main content

Alm. Brand

Alm brand

Alm. Brand forsikring hører under Alm. Brand A/S koncernen, som blev grundlagt i 1792. Selskabet har en historie bag sig på 200 år og blev stiftet ved en kongelig anordning under Kong Christian VII. Alm. Brand A/S er Danmarks fjerdestørste forsikringsselskab med en markedsandel på ca. 10 % og en lang række af aktiviteter indenfor pension -, bank – og forsikring.

Alm. Brand Forsikring servicerer de bredt med særligt fokus på privatkunder, små og mellemstore erhvervsvirksomheder, ejendomsejere og -administratorer, landbrug samt den offentlige sektor. Selskabets grundsten stammer tilbage fra grundlæggelsen om at skabe tryghed for mennesker og deres værdier.

Alm. Brand beskæftiger i omegnen af 1600 medarbejdere fordelt rundt i deres mange afdelinger og filialer samt deres hovedkontor på Østerbro i København.

Selskabets overordnede mål er at kunne servicere deres kunder ét sted, når, hvor de har brug for det. Hvilket giver deres kunder mulighed for en samlet løsning indenfor bank, forsikring og pension. Overblik, rådgivning og skræddersyet løsninger er i højsædet uanset om det er via personlig rådgivning eller selvbetjeningsløsninger.

Selskabet tilbyder en lang række af forsikringer som kan skræddersyes til det enkelte behov, uanset om der er tale om privat, erhverv eller landbrug.

 

Kontaktoplysninger

Hjemmeside: https://www.almbrand.dk/

Telefonnummer: 96101717

Åbningstider:  man-tors: 8-18 fre: 8-16