Skip to main content
Vær rigtig dækket

Skal tyverisikring være skattefrit?

Bedre dækning, spar penge

Der er gået politik i danskernes sikkerhed. Men måske er det meget for godt, for hvis S forslag går igennem, så kan du blive langt bedre stillet overfor indbrudstyve og samtidig spare penge.

De danske hjem er ikke godt nok sikret. Det kræver ikke en guldmedalje i indbrudsteknikker, hvis du vil begå indbrud i de danske hjem. Danskerne holder faktisk en trist rekord, når det gælder sikkerhed. En analyse fra Det Kriminalpræventive Råd viser nemlig, at Danmark har andenpladsen blandt de lande i Europa, som har flest indbrud per borger.

Der blev i 2012 begået 43.000 indbrud og det svarer til en minut hver 12 minut.

Derfor foreslår Trine Bramsen fra S, at danskerne skal kunne trække tyverisikring fra i Skat. Dermed håber hun, at flere vil opruste og sikre deres hjem bedre.

Forsikringen bliver billigere med bedre sikring

Det er ikke kun skattemæssige fordele, der bør friste danskerne til at sikre deres hjem mod indbrudstyve. Det er nemlig også muligt at få en billigere forsikring, hvis du passer ekstra godt på dit hjem. Eksempelvis kan du også få en billigere indboforsikring, hvis du installerer en røgalarm. På samme måde kan du få en billigere forsikring, hvis du vælger at installere en tyverialarm til din bolig. Køber du en tyverialarm, så viser du nemlig forsikringsselskabet, at du ikke tager nogen chancer.

Hos findforsikring.dk kan du indhente tilbud på dine forsikringer fra 3 forsikringsselskaber.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *