Skip to main content

Dansk Boligforsikring

Hvad enten du står som køber eller sælger på en bolig, er det en god idé at forsikre sig imod skjulte skader på bygning og grund i forbindelse med en handel. Tegner du en forsikring hos Dansk Boligforsikring, er du sikker på at få en af de billigste og bedst dækkende sælgeransvars- eller ejerskifteforsikringer på markedet.

Dansk Boligforsikring er et dansk forsikringsselskab, der har eksisteret siden 2002. Som det fremgår af navnet, er selskabet primært beskæftiget med boligforsikringer til danskerne. Hos Dansk Boligforsikring kan du således få en forsikring, der dækker dig, hvis der bliver opdaget skjulte skader på en bolig – både hvis du står som køber eller sælger. Dansk Boligforsikring er tilsluttet Ankenævnet for Forsikring samt Garantifonden for skadeforsikringer. Derudover er Dansk Boligforsikring også tilsluttet Garantifonden for skadeforsikringer. Sidst men ikke mindst har Dansk Boligforsikring også et tæt og veletableret samarbejde med Willis Forsikring, der er kommet kunderne til gode siden selskabets opstart.

Hvis man står som køber af en ny bolig, er en ejerskifteforsikring en vigtig investering. Dansk Boligforsikring har speciale i ejerskifteforsikringer og udsteder da også en væsentlig del af alle ejerskifteforsikringer på markedet. Med en ejerskifteforsikring fra Dansk Boligforsikring er man som køber af både sommerhus, almindeligt hus og ejerlejlighed forsikret mod skjulte skader. Opdager man skjulte skader på sin nye bolig, går Dansk Boligforsikring altså ind og dækker udgifterne til udbedring af dem. Dansk Boligforsikrings ejerskifteforsikring er ikke alene billig, men også blandt de bedst dækkende på markedet. Derfor er det et godt valg, hvis man overvejer at købe ny bolig.

Også som sælger kan man forsikre sig ved hjælp af Dansk Boligforsikring. Selvom man har udarbejdet rapporter og tilbudt at betale halvdelen af en ejerskifteforsikring, så man som udgangspunkt ikke hæfter for skjulte fejl og mangler, kan man som sælger stadig drages til ansvar for en række forhold i op til 10 år. Det gælder eksempelvis ulovlige bygningsindretninger samt stik- og kloakledninger udenfor bygningen. Med en sælgeransvarsforsikring fra Dansk Boligforsikring er man også som sælger dækket ind, når det gælder disse forhold. Hvis køber forsøger at holde sælger ansvarlig for den slags forhold, går Dansk Boligforsikring ind og dækker udgifterne – forudsat at man inden handlen har investeret i en sælgeransvarsforsikring.

Dansk Boligforsikring arbejder udelukkende med boligforsikringer. Det gør, at de har mere end 10 års specialerfaring på området og derfor godt kan kaldes eksperter. Dansk Boligforsikring har således et indgående kendskab til markedet, loven og specifikke sager. Vil man være godt dækket ind i forbindelse med en bolighandel, bør man derfor både som sælger og køber vælge Dansk Boligforsikring.

Skal du købe eller sælge bolig? Så kan du allerede i dag kontakte Dansk Boligforsikring og få svar på, hvad det koster for dig at tegne en ejerskifte- eller sælgeransvarsforsikring. Uanset om du kontakter dem direkte på telefon eller via kontaktformularen på deres hjemmeside, er du garanteret et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 

Stiftet: 2002

Markedsandele: 24,8 % af ejerskifteforsikringer

Antal medarbejdere: +45

Ejerforhold: Dansk Boligforsikring er ejet af danske aktionærer. Nordica Capital Partners A/S tegner sig for størstedelen af ejerskabet.

Mål: Dansk Boligforsikring vil skabe tryghed og stabilitet for danske husejere ved at tilbyde markedets bedst dækkende og billigste sælgeransvars- og ejerskifteforsikringer.

Kundeløfte: Dansk Boligforsikring vil gøre det nemt og overskueligt at købe forsikring, så danske boligejere er sikret mod skjulte skader og ulovlige installationer.

Kontaktoplysninger:

Hjemmeside: https://www.danskboligforsikring.dk/

Blog: https://danskboligforsikring.wordpress.com/

Telefon: 59 49 88 44

Email: info@danskboligforsikring.dk