Skip to main content

7 tips til en billigere forsikring – Findforsikring.dk

Hos Findforsikring.dk hjælper vi dig til en bedre og billigere forsikring. Og derfor har vi samlet 7 gode råd til, hvordan du kan få en billigere forsikring.

1) Undersøg markedet og indhent tilbud

Når du skal købe forsikring, så lad være med at tage det første og det bedste tilbud. Forsikringsbranchen er en forretning, og konkurrencen på markedet kan give dig fordele. Derfor bør du indhente flere tilbud, så kan du selv vurdere, hvad der er bedst for dig. På Findforsikring.dk kan du indhente 3 tilbud – helt gratis og uforpligtende.

2) Forhøj din selvrisiko

Hvis du viser forsikringsselskabet, at du selv er villig til at betale for en del af skaderne, hvis uheldet er ude, så vil de oftest belønne dig med en billigere præmie.

3) Betal helårligt

Det kan være en stor post at betale hele forsikringspræmien på en gang. Men det kan faktisk betale sig at gøre det på den måde. Når forsikringsselskabet deler din regning op i mindre poster, så er det en service, du selv skal betale. Så hvis du betaler månedligt, så kan du faktisk risikere at betale om til 10 procent mere for din præmie.

4) Saml dine forsikringer

Hvis du samler dine forsikringer i samme selskab, så kan du opnå mængderabat. Præcis som du kender det fra eksempelvis supermarkedet.

5) Installer en alarm

En alarm kan både gøre dig og dit forsikringsselskab mere trygge, og det kan betale sig. Hvis du gør mere for at passe på dig selv om dine ting, så vil forsikringsselskabet give dig rabat på forsikringen.

6) Snak med forsikringsselskabet om dine behov

Det kan være svært at danne sig et overblik over forsikringsbranchen. Der er mange ting, du skal have styr på. Derfor bør du snakke med forsikringsselskabet, så du sammen med dem kan finde ud af, hvad du præcist har behov for. Har du ingen rejseplaner, så behøver du måske ikke at betale for en rejseforsikring også.

7) Udnyt dine fordele

Er du medlem af en fagforening, fitnesscenter eller butikskæde, så er der god mulighed for at du kan få rabat på forsikringen herigennem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *