Skip to main content
Forsikring til skiferie

Dyrt at spare indboforsikringen væk på skiferien

Husk indbo- og ansvarsforsikringen

Når turen går mod alperne eller andre attraktive skisteder, så er det de færreste, der husker at tænke på deres indboforsikring. For hvad har dit indbo med din skiferie at gøre? Og det er for så vidt også rigtig tænkt. Dit indbo har ikke noget med din ferie at gøre, men det har din indboforsikring til gengæld. Hvad, de fleste glemmer, er, at der under indboforsikringen også gemmer sig en ansvarsforsikring – og det kan blive alt andet end en billig fornøjelse at undvære den, hvis det går galt på skiferien. Ansvarsforsikringen dækker nemlig det ansvar, du kan blive pålagt, hvis der sker en ulykke.

30% af unge har ingen indboforsikring

Særligt de unge har ikke styr på indboforsikringen og dermed heller ikke ansvarsforsikringen. Undersøgelser viser, at kun få af de unge mellem 20 og 25 år har tegnet en indboforsikring, og konsekvenserne kan være hårde. Ca. 30 procent af de unge har ikke en indboforsikring og oftest er årsdagen, at vil spare penge. Men desværre kan personskader på andre betyde flere års afbetaling til offeret.

Det kan hurtigt blive dyrt

For i udlandet slår både domstole og politiet hårdt ned på de legesyge skiturister. Sker der en ulykke, og færdselsreglerne ikke er overholdt, så er det ikke meget hjælp at komme efter. Og ender du i en ulykke, hvor offeret måske bliver slået lam eller får andre kroniske skader, så hænger du på den økonomisk. Det betyder, at du kan risikere at skulle betale til behandling, genoptræning medicin og lignende.

Det er værd at huske, at unge op til 21 år er dækket under deres forældres indboforsikring. Det gælder dog ikke, hvis den unge er flyttet sammen med sin kæreste.

Hvis du ikke interesseret i at investere i en indboforsikring, så har du alligevel muligheden for at blive dækket af forsikringen. I stedet for en indboforsikring, så kan du nemlig også tegne en rejseforsikring ansvarsforsikring.
Husk altid at der er rig mulighed for at spare penge på forsikringen, hvis du bare kigger dig for. På Findforsikring.dk kan du indhente 3 tilbud på dine forsikringer, og vælge det der passer bedst til dig og din pengepung.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *