Skip to main content
Spar penge

Få tilbud fra flere forsikringsselskaber

Du kan også spare på dine forsikringer!

I dag er vi vant til at shoppe rundt. Vi tjekker nettet for den billigste rejse, i vores mailboks får vi tilsendt tilbud på diverse oplevelser og services. Vi ved, at der kan være meget at spare, hvis vi ser os for. Men vidste du, at det også gælder, når det handler om din forsikring?

Der er intet at være bange for

Mange er bange for at rode med deres forsikring. Men det bør de ikke være. Tværtimod. Faktisk bør du rode med din forsikring ca. hvert andet år. På den måde er du sikker på, at du er korrekt dækket. Men du bør også tjekke din forsikring, hvis du gerne vil spare penge – og hvem vil ikke det? Mange holder sig også tilbage, fordi de tror, at det er dyrt og besværligt at skifte forsikringsselskab. Men det er det ikke.

Muligt gebyr ved forsikringsskift

Hvis forsikringen har været i kraft i under et år, så vil det som oftest koste et gebyr på ca. 500 – 600 kr. pr. police, hvis du vil skifte eller ændre den. Men har den været i kraft i mindst et år, kan du opsige den frit og kvit med en måneds varsling. Det eneste, du skal gøre, er at give det nye selskab fuldmagt til at opsige og flytte aftalen.

Check hele markedet

Når du vil have den billigste forsikring, så lad være med at hoppe på det første og bedste tilbud. Sørg for at afsøge markedet. Som alt andet er forsikringsbranchen også en forretning, og hvis du ser dig for, så kan du nemt spare penge. Hos Findforsikring.dk kan du få hjælp til at afsøge markedet og finde den billigste forsikring. Det eneste du skal gøre er at udfylde formularen på siden, og derefter vil du blive kontaktet af 3 forskellige forsikringsselskaber med tilbud, der passer til både dine behov og din pengepung.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *