Skip to main content

Hvem sparer mest på deres ’sommer-forsikringer’?

Kalenderen siger sommer, og det er nu motorcykler, både, campingvogne og fritidshuse for alvor skal bruges.

Men sommer-fornøjelserne kan være dyre at forsikre, og der er stor forskel på priserne fra selskab til selskab. Derfor kan du spare mange penge ved at undersøge markedet og skifte til et billigere forsikringsselskab. Det viser en undersøgelse, Findforsikring.dk har lavet.

Danskere sparer i gennemsnit 2.380 kroner, når de skifter forsikringsselskab, efter at have brugt Findforsikring.dk til at indhente tilbud på en fritidshusforsikring og eventuelt andre forsikringer.

Sommerhusejere sparer mest

Undersøgelsen viser, at sommerhusejere er den gruppe, der sparer mest ved at skifte forsikringsselskab. De sparer fx 34 procent – svarende til 606 kroner – mere end bådejere.

”Det er nemt og hurtigt at skifte forsikringsselskab – og som undersøgelsen viser, kan der være mange penge at spare,” siger Kasper Kjems, der er marketing manager i Findforsikring.dk.

Bagefter skal du bare beslutte, om besparelsen skal bruges på flere is, grillbøffer eller rosévin til de varme sommerdage.

Gevinsten ved at skifte forsikringsselskab

Så mange fik bedre betingelser Besparelse i gennemsnit
Fritidshusforsikring 83,6% 2.380 kr.
Campingforsikring 88,1% 2.372 kr.
Motorcykelforsikring 78,2% 2.258 kr.
Bådforsikring 72,1% 1.774 kr.

Kilde: Undersøgelse blandt 2.266 danskere, der har brugt Findforsikring.dk til at indhente tilbud på ovenstående og evt. flere andre forsikringer.