Skip to main content

Flest sparer penge på forsikringstjek i sommerferien

Sommeren er ensbetydende med sol og afslapning. Men hvis du kan klare en telefonsamtale, mens du ligger i hængekøjen og læse et par dokumenter på stranden, så er der penge at hente!

Juli er nemlig den måned på året, hvor flest sparer penge på at skifte forsikringsselskab. Det viser en ny undersøgelse fra Findforsikring.dk.

46,4 procent af de danskere, der brugte Findforsikring.dk i juli måned sidste år, skiftede forsikringsselskab og sparede. Det er langt over gennemsnittet for resten af året, der lyder på 34,3 procent.

Sommeren er ellers lavsæson

Generelt er der færre danskere, der undersøger deres forsikringer i løbet af sommeren. Kun i december har Findforsikring.dk færre brugere end i juli. Men undersøgelsen tyder altså på, at sommeren er et godt tidspunkt til et forsikringstjek.

”Jeg kan godt forestille mig, at der er bedre tid til hvert enkelt nye kunde ude hos selskaberne. Og når der ikke er så mange danskere i markedet, går selskaberne nok lidt længere for at lokke nye kunder til,” siger Kasper Kjems, der er marketing manager hos Findforsikring.dk.