Skip to main content

”Det skader vel ikke,” tænkte Karina og sparede 4.500 kroner

Familien Middelboe havde været kunder i samme forsikringsselskab i 15 år. Og så batter det altså at undersøge priser og dækninger hos andre selskaber.

“Vi troede ikke, vi kunne få det billigere. Vi troede, vi var godt forsikrede. Så det overraskede os, at vi kunne spare så meget,” siger Karina Middelboe Kjær Aarup.

Vi troede ikke, vi kunne få det billigere. Vi troede, vi var godt forsikrede

Efter få klik og tre telefonsamtaler sparede familien 4.500 kroner om året på deres forsikringer.

“Det er altså rigtig mange penge for os,” siger den 38-årige social- og sundhedshjælper, der ellers var godt tilfreds med sit tidligere selskab.

“Det selskab, vi havde før, var kendt for at tegne gode og billige forsikringer. Men da vi så policerne over for hinanden, så var det pludselig ikke så billigt.”

Tak for anbefalingen, mor

Familien Middelboe havde ikke overvejet at undersøge markedet, før Karinas mor fortalte, at hun havde sparet en del ved at skifte forsikringsselskab.

“Vi havde haft samme selskab i 15 år, så vi tænkte; det skader vel ikke at prøve,” fortæller Karina Middelboe Kjær Aarup.

Ligesom moren brugte familien Middelboe Findforsikring.dk og fik hurtigt tre tilbud på deres samlede forsikringsbehov.

Et af tilbuddene kom fra et forsikringsselskab, der samarbejder med Karinas fagforening, og det kunne de to andre ikke konkurrere med.

Så familien skiftede forsikringsselskab, sparede 22 procent og fik oven i købet bedre dækninger. Blandt andet dækker det nye selskab deres datter, der netop er flyttet hjemmefra, indtil hun fylder 21 år.

Familien sparede 22,5 procent

Familien Middelboe har følgende forsikringer:

  • Husforsikring
  • Bilforsikring
  • Indboforsikring
  • Ulykkesforsikring for to voksne og fire børn
  • Campingvognsforsikring

Pris hos tidligere selskab: 20.000 kroner

Pris hos nuværende selskab: 15.500 kroner

Besparelse: 4.500 kroner