Skip to main content
sammenligning af priser

Lav en sammenligning af priser og spar penge

Har du allerede en bil stående hjemme i garagen, eller overvejer du at investere i en bil, så skal du også investere i en god og dækkende bilforsikring.
Tegner du en dækkende ansvar- og kaskoforsikring, er du sikret økonomisk, hvis du er involveret i et trafikuheld, hvor der sker skader på dit eget køretøj, andre personer eller deres ejendele.

Indhent tre tilbud på en billig bilforsikring her.

Sammenligning af priser

Du kan ganske gratis og uforpligtende indhente tre tilbud på Findforsikring.dk og derefter lave en sammenligning af priser. Det eneste du skal gøre er at udfylde formularen på forsiden af Findforsikring.dk med dine forsikringsønsker og sende af sted. Herefter vil du blive kontaktet af tre forsikringsselskaber med tilbud inden for tre hverdage. De tre tilbud er baseret på de krav, du har fastsat i formularen, og prisen er derefter.
Det er vigtigt at være opmærksom på, at det billigste tilbud ikke nødvendigvis er det bedste. Vi anbefaler derfor, at alle betingelser læses grundigt igennem, så man sørger for, at dækningen er tilstrækkelig, før man ser på pris. Til dette kan du downloade vores sammenligningsskema, som er tilgængeligt efter, at du har udfyldt formularen.
Når man er sikker på, at dækningen er i orden, er det nemmere at lave en sammenligning af pris.

Sådan dækker bilforsikringen

Det er lovpligtigt at tegne en ansvarsforsikring, hvis du ønsker nummerplade på dit køretøj, så det kan færdes på offentlig vej. En ansvarsforsikring er din økonomiske sikkerhed, hvis du kommer til at gøre skade på andre personer eller deres ejendele med dit køretøj. Tegner du derimod den frivillige kaskoforsikring, er din egen bil forsikret, hvis der sker en skade, hvad enten der er tale om trafikuheld, hærværk, brand eller parkeringsskader mv. Dette er dog forudsat, at der ikke har været tale om uforsvarlig opførsel.

bilforsikring, Pris, sammenligning