Skip to main content
bilforsikring

Sammenlign din bilforsikring og få den bedste pris

Uanset om du har overvejet at investere i en bil, eller om du allerede har en stående hjemme i carporten, så er det vigtigt at sikre din investering med en ansvar- og kaskoforsikring. Med en god og dækkende bilforsikring er du økonomisk sikret, hvis du kommer ud for en ulykke, og der sker skader på din egen bil, andre personer eller deres ejendele.

Klik her og indhent tre tilbud på billig bilforsikring.

Sammenlign bilforsikring og få gratis tilbud

På Findforsikring.dk kan du nemt få tre tilbud på din bilforsikring og derefter sammenligne dem. Det eneste du skal gøre er at udfylde formularen på forsiden af Findforsikring.dk med dine oplysninger og sende af sted. Herefter sørger vi for, at du får tre tilbud inden for tre hverdage. Tilbuddene indeholder pris, og er tilbud på de krav, du har fastsat i formularen.
Vær dog opmærksom på, at det billigste tilbud ikke nødvendigvis er det bedste. Hos Findforsikring.dk anbefaler vi, at man læser alle betingelserne grundigt igennem og sørger for, at dækningen er i orden først. Dette kan man blandt andet gøre ved at benytte vores sammenligningsskema, som du kan downloade efter, at du har udfyldt formularen på forsiden.

 

Hvordan dækker bilforsikringen?

Den lovpligtige ansvarsforsikring  er din økonomiske sikring, hvis kommer til at gøre skade på andre personer eller deres ejendele med dit køretøj. Dit eget køretøj er derimod udelukkende dækket, hvis du også har tegnet den frivillige kaskoforsikring.  Kaskoforsikringen dækker dit eget køretøj ved trafikuheld men også ved hærværk, parkeringsskader, brand mv.
En kaskoforsikring dækker dog kun, hvis du ikke har opført dig uforsvarligt.
Har du en bil af nyere dato, er det typisk en god investering at tegne en kaskoforsikring, da det hurtigt kan blive dyrt, hvis der sker en skade. Har du en ældre bil, skal du overveje, om det kan betale sig at tegne forsikringen.

ansvarsforsikring, bilforsikring, Sammenlign