Skip to main content
bilforsikring

Bilforsikring unge under 25 – sådan får du den bedste forsikring

Der er flere måder at spare penge på, når man som ung under 25 skal tegne en bilforsikring. Det nemmeste måde er at indhente tilbud fra flere forskellige selskaber og derefter sammenligne priser og vilkår.

Det er altid en god ide ikke kun at tegne den lovpligtige ansvarsforsikring men også den frivillige kaskoforsikring, hvis du har været ude og investere i en ny bil. En bilforsikring til unge under 25 er ofte lidt dyrere end til ældre, men den kan ikke spares væk, da den sikre økonomisk dækning, hvis uheldet er ude og du laver skader på andre personer eller deres ejendele med dit køretøj.

Selvom det kan virke uretfærdig, at man som ung under 25, hvor man typisk ikke har mange penge, skal betale mere for sin forsikring end andre, skyldes det, at man ikke har opnået anciennitet ved at køre skadefrit i mange år.
Det kan dog alligevel lade sig gøre at få en bilforsikring til en god pris.

Klik her og indhent tre tilbud på en billig bilforsikring.

Få den bedste bilforsikring til unge under 25

Bor du ikke længere hjemme, så skulle du gerne have en indboforsikring. Det er en god ide at samle sin indboforsikring og bilforsikring hos det samme forsikringsselskab. Gør du dette, vil du typisk få samlerabat og på den måde, bliver bilforsikringen ofte billigere. Hos enkelte selskaber vil du også få vejhjælp inkluderet.
Er du ung under 25 og har en ældre bil, skal du også overveje, om det kan svare sig at tegne en kaskoforsikring, eller om du skal nøjes med den lovpligtige ansvarsforsikring.

Kan jeg tegne forsikringen i mine forældres navn?

Det er ulovligt at få sine forældre til at registrere bilen, når du er den primære bruger og ejer af bilen. Gør du det alligevel, og bliver du opdaget er det forsikringssvindel og kan straffes med fængsel. Samtidig giver det store problemer, hvis du kommer ud for en ulykke, da forsikringen ikke længere dækker, selvom du har betalt.

ansvarsforsikring, bilforsikring, ung