Skip to main content
kalkulator

Bilforsikring kalkulator – sådan beregnes din bilforsikring

Der findes et hav af forskellige bilforsikring kalkulatorer på nettet. Det er dog ikke dem alle, der er lige nøjagtige og herudover kan det være svært at forstå prisen, hvis du ikke ved, hvilke elementer der påvirker, hvordan din bilforsikring beregnes.

Afhængig af hvor du parkerer din bil, hvor gammel du er, og hvor høj selvrisiko du ønsker, kan prisen på din bilforsikring variere betydeligt. Læs med her og få et overblik over, hvilke elementer der påvirker prisen på din bilforsikring.

Klik her og indhent tre tilbud på en billig bilforsikring.

Brug den rette bilforsikring kalkulator

Der findes mange forskellige kalkulatorer online, når du skal beregne prisen på din bilforsikring. Flere kalkulatorer kommer med en listepris eller cirkapris, som sjældent kan sammenlignes med den pris, du kan forhandle dig til ved et reelt og personligt tilbud.
Hos Findforsikring.dk anbefaler vi, at du benytter vores service, hvor du vil modtage reelle tilbud fra tre forsikringsselskaber, som kan sammenlignes og forhandles yderligere.

Kalkulator beregner efter bil, alder og bopæl

En af de vigtigste faktorer, når en pris kalkulator skal beregne prisen på bilforsikring, er bilen du kører i. Informationer som årgang, mærke og motorstørrelse er noget af det, der påvirker prisen mest. Prisen baseres på de risici og udgifter, som forsikringsselskabet kan ende at stå tilbage med, hvis der sker en skade. Kører du i en hurtig, dyr bil, som også er dyr at reparere, vil det koste mere end en lille bybil, der er billig i både drift og reparation.
Er du ung og uden køreerfaring, så skal du også punge mere ud end ældre. Det skal du, da du ikke har optjent anciennitet ved at køre skadefrit i flere år og derved udgør en større risiko for at ende med en skade.
Er du utilfreds med prisen på din bilforsikring og har modtaget tilbud, kan du altid vælge at hæve selvrisikoen. Jo højere selvrisiko du vælger, desto lavere forsikringspræmie og omvendt.

bilforsikring, Kalkulator, Pris