Skip to main content
ung

Er du ung og mangler en bilforsikring?

Har du investeret i en som ung, er det altid en god ide at tegne en dækkende bilforsikring til den. En bilforsikring til unge kan sagtens være økonomisk overkommelig og samtidig sørge for, at du har en god dækning, hvis uheldet skulle være ude.

Det er en udfordring for mange unge at finde den rette bilforsikring til den rette pris, når man som ung går på jagt efter de gode priser i forsikringsjunglen. Selvom det kan lade sig gøre at finde en, der er til at betale, er den sjældent ligeså billig som forældrenes forsikring. Det skyldes manglende anciennitet og køreerfaring.

Læs mere om hvordan du får en billig bilforsikring her.

Sådan får du en billig bilforsikring
Er du udeboende, så kan du med fordel samle alle dine forsikringer hos det samme forsikringsselskab. Gør du det, vil du typisk opnå samlerabat, og dermed bliver alle dine forsikringer samlet billigere. Hos enkelte selskaber vil du også få gratis vejhjælp inkluderet.

Når man som ung køber sin første bil, er det typisk en ældre en af slagsen for at spare penge. Derfor nøjes mange også med ansvarsforsikring, da en kaskoforsikring typisk ikke kan svare sig, hvis bilen ikke er af nyere dato.

Kan jeg tegne bilforsikringen i mine forældres navn?
Du må ikke købe en bil, hvor du skal være den primære bruger og så får dine forældre til at forsikre bilen. Det er ulovligt og betegnes som forsikringssvindel, der kan straffes med fængsel. Herudover betyder det også, at hvis du kommer ud for en ulykke, hvor forsikringssvindel opdages, er du ikke dækket og skal betale skaderne selv.
Samtidig opnår du heller ikke i perioden anciennitet, så du senere i livet kan få en billigere bilforsikring.

Få tre tilbud på en dækkende bilforsikring til en god pris
Vi anbefaler, at du udfylder formularen på forsiden af Findforsikring.dk og sender af sted. Herefter vil tre forsikringsselskaber kontakte dig med gode tilbud inden for tre hverdage.

ansvarsforsikring, bilforsikring, ung