Skip to main content
ansvarsforsikring til bil

Ansvarsforsikring til ny bil – sådan finder du den bedste

Har du investeret i en ny bil, er det vigtigt, at du passer godt på den med en god bilforsikring. Læs med her, og find den bedste bilforsikring til din nye bil. 

Hvorfor er ansvarsforsikringen vigtig? 

Skal dit køretøj kører på offentlig vej, er du ved lov forpligtet til at tegne en ansvarsforsikring. Tegner du ikke en ansvarsforsikring, må du ikke køre i bilen, og pladerne vil blive fjernet.

Klik her og indhent tre tilbud på billig bilforsikring.

Hvad dækker ansvarsforsikringen?

Er du involveret i en ulykke, kan du blive pålagt et erstatningsansvar, hvis en anden bil eller person er kommet til skade. En ansvarsforsikring dækker nemlig det er erstatningsansvar, du kan på pålagt, hvis du gør skade på andre personer eller deres ejendele med din bil. Selvom ansvarsforsikringen dækker erstatningsansvaret, skal du i langt de fleste tilfælde betale en selvrisiko. Selviriskoen er et beløb, som du på forhånd har aftalt med forsikringsselskaberne, at du selv lægger ud i tilfælde af en skade.

Sådan får du den bedste ansvarsforsikring til ny bil

Når du skal finde den bedste og billigste ansvarsforsikring til din bil, er det vigtigste at indhente tilbud fra flere forskellige forsikringsselskaber.
Hos Findforsikring.dk anbefaler vi, at du udfylder formularen på vores forside med bilforsikring og sender af sted. Herefter vil tre forsikringsselskaber kontakte dig med gode tilbud.

Sammenlign både på pris og dækning

Efter du har talt med forsikringsrådgiverne og fået tilsendt gode tilbud, så er det vigtigt, at du læser dem grundigt igennem. En ansvarsforsikring er dog et standardiseret forsikringsprodukt, så du skal mest være opmærksom på selvrisiko i forhold til prisen. Er selvrisikoen lav bliver forsikringspræmien højere og omvendt. Du skal derfor gøre op med dig selv om, hvor meget du er villig til at lægge ud ved en skade. Du kan med fordel bruge vores sammenligningsskema, som du får tilsendt, når du indhenter tilbud. Der kan du nemt udfylde de vigtigste punkter og derefter sammenligner forsikringerne.

ansvarsforsikring, bilforsikring, ny bil