Skip to main content
Norge

Bilforsikring i Norge – sådan er du dækket

Inden du pakker bilen og rammer motorvejen, uanset hvor du skal hen, er det vigtigt af undersøge, hvor og hvordan du er dækket .
Tager du din egen bil med til Norge, dækker ansvarsforsikringen altid, også selvom Norge ikke er en del af EU. Om din kaskoforsikring dækker i udlandet, kommer derimod an på forsikringsselskabet, du er kunde hos.

Er du kaskoforsikret i Norge?

Afhængig af hvilket forsikringsselskab du har tegnet forsikring hos, er din bils kaskoforsikring gældende i Norge. Hos langt de fleste forsikringsselskaber er den altid gældende i udlandet, og hos enkelte selskaber er vejhjælp og assistance på stedet også inkluderet.

Flere forsikringsselskaber har et samarbejde med SOS International omkring vejhjælp i Norge, hvis du skulle være så uheldig, at din bil bliver skadet. Har du allerede en bilforsikring, anbefaler vi, at du kontakter dit eget forsikringsselskab for at høre nærmere om din dækning.

Klik her og læs mere om billig bilforsikring.

Ordningen rødt og grønt kort

Er du i udlandet, mens uheldet er ude, kan du få brug det røde og grønne kort fra SOS International.
Det grønne kort er dit bevis på, at du har en ansvarsforsikring. Med beviset i hånden, er du dækket i tilfælde af, at du påfører andre personer eller deres ejendele skade med dit køretøj. Rejser du i EU-landen, Shweiz, Kroatien, Andorra og ikke mindst Norge, er det dog ikke nødvendigt at medbringe det grønne kort.

Er dit forsikringsselskab en del af ordningen med det røde kort, som er beviset for kaskoforsikring med assistance, vejhjælp, bugsering og transport fra stedet, anbefaler vi, at du medbringer kortet på din tur til Norge. Det er ikke krævet, at du har medbragt kortet, så længe du har dit registreringsnummer. Det kan dog være nyttigt at have kortet på sig, da indeholder flere assistance og servicenumre.

Få den billige bilforsikring med dækning i Norge

På forsiden af Findforsikrign.dk kan du indtaste dit forsikringsbehov og sende af sted. Så vil du modtage tre gratis og uforpligtende tilbud, som du kan sammenligne og vælge den bedste forsikring.

bilforsikring, Norge