Skip to main content
ung

Kør pænt – og spar 25 procent

Sidste måned lancerede Topdanmark et tilbud til kunder under 28 år kaldet ‘Kør Smart Ung’. De unge bilister får 25 procent i rabat, hvis de får en boks i bilen, som fortæller Topdanmark, hvordan de unge kører.

Og om et par uger begynder Alm. Brand et projekt, hvor deres kunder kan spare op til 20 procent på deres bilforsikring alt efter, hvor pænt de kører. Projektet skal køre i et halvt års tid og hvis erfaringerne er gode, skal tilbuddet udbredes til alle kunder. Det skriver Finans.dk.

Det er stort i udlandet

Alm. Brand, Tryg og Topdanmark har alle gang i forsøg med at overvåge kundernes kørselsmønstre gennem en lille boks i kundens bil. Selskaberne vil bruge informationerne til fastsættes den enkeltes risiko og dermed pris.

“Vi kan se, det er stort i udlandet, og nu vil vi teste, hvordan det fungerer i Danmark. I dag ved vi ikke så meget om hvilken kørselsadfærd, der har betydning for risikoen,men det vil vi finde ud af med det her projekt,” siger Pia Holm Steffensen, privatdirektør i Alm. Brand, til Finans.dk.

Læs mere: Sådan får du en billig bilforsikring – uden at blive overvåget