Skip to main content
spar

Findforsikring.dk i Søndagsavisen: Spar tusindvis af kroner på din forsikring

I Søndagsavisen kan man i denne uge læse om, hvor meget man kan spare på sine forsikringer, når man skaber en konkurrencesituation.

Tal her fra Findforsikring.dk viser, at du kan spare helt op til 8.696 kroner om året eller 30 procent på dine samlede forsikringer, hvis du indhenter flere tilbud fra selskaberne og lader dem vide, at de er i konkurrence med hinanden.

“Det kom bag på mig, at jeg kunne spare så mange penge og gøre det så meget billigere med en helt fin dækning,” siger Poul-Erik Wind

“Du skal ikke tage listeprisen for gode varer og bare tage det første og det bedste. For pludselig kan du få nogle helt andre priser og rabatter, hvis du skaber en konkurrencesituation mellem selskaberne,” siger marketingmanager hos Findforsikring.dk Kasper Kjems.

Herudover kan man læse om Poul-Erik Wind fra Ringkøbing, der endte med at spare omkring 9.000 kroner om året ved at indhente tre tilbud fra forskellige forsikringsselskaber gennem Findforsikring.dk og vælge det billigste.

Du kan læse hele artiklen på Søndagsavisen.dk

Prøv selv at indhente tilbud på dine forsikringer. Det eneste du skal gøre er at udfylde formularen på Findforsikring.dk og indtaste de nødvendige informationer. Herefter vil tre forsikringsselskaber kontakte dig med gode tilbud.